20 hetesen már nagy élmény lesz a 4D?
Figyelt kérdés
2012. aug. 31. 12:03
1/8 anonim válasza:
Mi 19 hetesen voltunk, és egy örök élmény. már mindenét tökéletesen lehetett látni :)
2/8 anonim válasza:
Én is 20hetesen megyek 4D-re, már alig várom :)
17hkm
3/8 anonim válasza:
Bármikor is mész nagy élmény lesz hiszen a gyereked :) De Én várnék vele még bőven. 26ik hétnél elöbb nem mennék, és nem is mentem.
Mi 26, és 32 hetesen voltunk.
35hkm
4/8 anonim válasza:
Mi 16 és 29 hetesen voltunk és már a 16 hetes is szuper volt!
5/8 anonim válasza:
én 22 hetesen megyek majd, már alig várom :)
6/8 anonim válasza:
Szia. Én 32 hetesen mentem csak! Nagyon jó volt látni Őt, az élmény felejthetetlen!! Nem bántam meg, megérte!!
Most is babát bárok! Viszont nem fogok vele addig várni, mert már nagy volt, a nő aki csinálta, ős is azt mondta, ha korábban megyek jobb felvételt lehetett volna készíteni. Úgy tervezem 26-29 hetesen fogok menni!!
7/8 anonim válasza:
Bármikor nagy élmény,és szuper látni a vonásait,meg az egész testét,olyan hihetetlen "élő-képet"kapni róluk! :) Mi azért mentünk 27-28hetesen mindkétszer mert ott már nem olyan vékonykák,hanem már gömbölyűbb az arcuk,és engem az jobban érdekelt! :) De már minden klasszul látszódni fog most is!
8/8 anonim válasza:
Mi a 19. héten voltunk,és nagyon jó volt,igazi kis ember,nem volt csúnya sovány,persze nem dundi baba,szerintem ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!