13-14 hetesen voltatok 4D-s uh-n? Milyen élmény? Jól ki tudják szűrni ha van vm baj? Mit láttatok?
Én 14 hetesen voltam, de nem az élmény miatt, hanem hogy kiszúrják, ha esetleg baj van. Ugyanígy elmentem a 19.héten is, az már "élményebb" volt. (Nekem a dokim azt mondta, ha baj lenne a babával, akkor a 20. hétig lehet cselekedni.)
Az igazi élmény a 27.héten volt viszont, mert ott már igazi babaforma volt :D :D
Most meg már 3,5hónapos bébi!!!
14 hetesen még annyira picike volt, kb egy kis csontváz ufófejjel, de persze akkor is nagyon jó volt látni, ahogy mozgolódik bennem!! A férjemnek könnyek szöktek a szemébe :)
Ha valami baj van, akkor a 2D-s UH-n is látja az orvos!
A 4D-s UH-ra ráérsz a 24-25. hét körül menni, akkor már szép formás lesz a Pocaklakód.
Én a 19. heti Uh-n kérdeztem a orvost. ő javasolta, hogy ennél előbb "nem érdemes".
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!