29 hetesen mennétek élmény fürdőbe?
Figyelt kérdés
Nemtudom hogy ki ismerős a Pápai élményürdőben,mi oda szoktunk járni,és szeretnén elmenni a hétvégén ,de nemnagyon merek.A 26. héten zárva volt a méhszájam.Szerintetek?2010. febr. 12. 17:28
1/5 anonim válasza:
zártméhszáj ide vagy oda én nem mennék bele a vízbe. fertőzésveszély, ráadásul a meleg víz méhösszehúzódást okoz. én nem kockáztatnék, egy kis fürdözés nem ér annyit.
2/5 anonim válasza:
Lehet hogy nem ártana meg,nem vagyok orvos hogy megítéljem de én biztos hogy nem mennék!!!
32 hetes kismama
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors álaszokat,én is inkább efelé hajlok.Azthiszem csak a fiuk mennek a hétvégén pancsizni én meg ithon pihenek inkább.
2010. febr. 12. 17:39
4/5 anonim válasza:
Én sem mennék.
Gy is folyton gombával, felfázással kínlódok. Már a fürdőbe is félve megyek be, itthon, pedig azt én takarítom... :S Nagyon kényesek vagyunk a terhesség alatt. Veszélyes is a babára nézve, ha összeszedünk valamit, kigyógyulni meg 4-szer tovább tart, mint nemterhesen.
24 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!