Ha valakinek egyáltalán nincs előteje az rosszat jelent?
SEmmi köze az előtejnek a majdani szoptatáshoz. Hallani olyt, hogy rengetek előtej van, és nem tud szoptatni, illetve fordítva is, hogy nincs előtej , és 3 évig szoptatott...
Ne félj, nekem sem volt egy csepp előtejem sem, és 36 hetes vagyok. Ez nem jelent semmit!!.-)
Nekem nem volt egy csepp előtejem sem.
Császárral szültem és szülés után egy nappal már volt előtejem a tej pedig a 3. napon indult be.
Mellettem egy anyuka természetesen szült és a 28. héttől volt előteje, de sajnos nem tudta szoptatni a babát.(amíg kórházba volt nem indult meg a teje)
Tényleg semmi köze nincs a két dolognak egymáshoz.
Ez nem így megy..nem csöpög,örülj neki,nem kell melltartó betétet venni.De sokaknak nem látszik,hogy lenne és szépen beindul.
Amúgy pl a melltartók is nagyon sokban befolyásolják a tej csöpögését.Nekem van előtejem,de ez csak akkor látszik,ha megnyomom a mellem,nem is kevés lehet,mert 2 kosarat nőtt eddig,és még a 39. héten járok.Viszont sportmelltartót hordok,ami formára nagyon hasonlít a kismama melltartóhoz.Azt dorekt úgy csinálják,hogy próbálja megakadályozni a tej csöpögését.Nem mellesleg az előtej elválasztása a hormonális szabályzás alatt áll.Tehát ha nem csöpög,csak azt jelzi,hogy minden a legnagyobb rendben a hormonokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!