Akinek mellső fali a méhlepénye, tényleg ritkábban (nehezebben) érzi meg a baba mozgását?
Szia! Nekem mellső fali, és már a 15.héten éreztem! Pedig azért súlyfelesleg is van rajtam, szerintem ez is egyénfüggő.
Te már érzed a pici mocorgását?
Ez nálam teljesen így volt, kb. a 20 héten éreztem biztosan először, hogy ez Ő, és azt követően is csak gyengécske mozgásokat éreztem, olyan "kirugom az oldalát anyának" sosem volt. Kb. a 28. héttől érzek egyre erősebben és gyakrabban a mocorgást, bár mostmár inkább csak nyomkodja magát, nincs helye szegényemnek, de úgy tűnik mégis jó neki odabent, mert semmi jele, hogy kis szeretene jönni.
Ma 40 hetes km.
Nekem is mellső fali, én is a 15. héttől érzem, és a 17. héttől meg minden nap, és nem csak ritkán. Már én is 30 hetes vagyok, egyfolytában mozog a lányom :)
Szerintem is alkat kérdése. A fő hogy érezzük minden nap!
Boldog babavárást!
Nekem is mellső fali és csak a 19. héten éreztem először, pedig a fiamat már a 18. héten éreztem, ott hátsó fali volt. Azt mondják, hogy a mellső fali tompít.
Most 21 hetes vagyok, de még mindig szinte csak akkor érzem, amikor fekszem, de akkor nagyon. A méhed helyzetétől is függ. Hogy hátrahajló vagy nem. Meg nagyon sokmindentől egyszerre.Mint itt többen írták, mellső fali volt nekik mégis hamar érezték. Tehát biztos, hogy alkati kérdés is. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!