11 hetes vagyok és kivagyok a bődületes mell fájdalomtól. Normális ez?
Figyelt kérdés
Az elejétől fáj, volt 2-3 hét ami még a mostaninál is fájdalmasabb volt, megduzzadtak, kilátszanak az erek, mást nem látok rajta. Néha még akkor is fáj ha lehajolok, vagy hozzáér vmi. Megnézte orvos azt mondta fibróma van benne, marad, majd talán ha szoptatok eltűnik. De addig fájni fog? Vagy lesz ez jobb is?2012. aug. 29. 19:04
1/4 anonim válasza:
Hordasz ilyen sport melltartót?Vagy van ilyen nyúlós melltartó is ami hasonló ahhoz amit a tv-ben árulnak.:) Csak éppen pár 100 ft.Nekem csak ez segített.Nekem is eres volt meg iszonyuan fájt mindentől.De kb a 14.héten elmúlt.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Én is hamar sportmelltartóra váltottam, nagyobbra, mint amekkora melltartót szoktam venni, és kb. a 16. hétre alábbhagyott, elviselhetővé vált.
3/4 A kérdező kommentje:
Éjjel nappal sport melltartóban vagyok de ma azt éreztem, hogy összenyom, attól is fáj....bízom benne, hogy jobb lesz lassan, mondjuk ahhoz képest ami két hete volt sokkal jobb már, de még így is nagyon szar:-) Ez a 4. terhességem de ennyire nem fájt egyikkel sem.
2012. aug. 29. 19:52
4/4 anonim válasza:
engem még a póló is irritált, nem hogy melltartót tudjak venni. emiatt meg folyton kirajzolódott, hogy áll a mellbimbóm. pár hetet kibírtam így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!