S. O. S.! Ez mi lehet? Nagyon meg vagyok rémülve! Reggel
menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok. Minden vizsgálaton,minden rendben volt. Most,hogy kitöröltem a punimat láttam,hogy vérzek és a bugyim is véres volt. Mi történhetett? Ez ugye nem jelenti azt,hogy a babám nem él????
szia! nekem is volt ilyen, bár nekem egyegy törlés alaklamával volt folt, hol rózsaszín, hol barnás, legutoljára meg egész piros, még apró darab vér is volt benne. nagyon megijedtünk, dokihoz mentünk, nem látott vérzést, de írt fel utrogestant. elmúlt tőle. de tegnap megint volt folt. én is meg vagyok ijedve, holnap leszünk 10 hetesek és csak 2 hét múlva kellene dokihoz menni. te elmentél? vagy elfogsz? volt azóta vérzés? majd írd meg mi volt!
2012. aug. 29. 10:14
12/24 anonim válasza:
szorítok neked!remélem minden rendben van!majd írj!
2012. aug. 29. 10:19
13/24 anonim válasza:
Én is szorítok! Remélem már elmentél az orvoshoz, és minden rendben van!
2012. aug. 29. 11:49
14/24 anonim válasza:
Na mostanra elmentél orvoshoz?Nagyon remélem jól vagytok!
2012. aug. 29. 11:59
15/24 anonim válasza:
Szorítok én is. Sajnos nálam ez rossz jel volt, de nagyon sok esetben hallottam, hogy meg tudták még menteni a terhességet. Ilyenkor mindenképp azonnal menj kórházba. Inkább küldjenek haza, azzal, hogy nincs baj, min azzal, hogy későn mentél. Nem szabad még gondolkodni sem rajta.
Megy a drukk!
2012. aug. 29. 13:00
16/24 anonim válasza:
Reméljük azért nem válaszol, mert kórházban van, ahol sikerül megmenteni a terhességét.
2012. aug. 29. 13:34
17/24 anonim válasza:
Drukkolunk nagyon hogy ne legyen semmi baj!!!!
2012. aug. 29. 15:12
18/24 A kérdező kommentje:
De édesek vagytok,köszönöm(mentek a zöld kezek). :)
Reggel 8 körül bementünk. Csináltak egy ultrahangot. Minden rendben van/volt és a vérzést is elállították. Haza is mehettem. Aztán most pár órája megint láttam,hogy vérzek. Rögtön visszamentünk. Kaptam gyógyszert és elállt a vérzés,de bent kell maradnom megfigyelésen és csak pisilni kelhetek fel. Majd,ha még kiderül valami írok.
2012. aug. 29. 17:37
19/24 anonim válasza:
Örülök, hogy bementetek, legalább megfigyelnek!
Kívánom, hogy minden rendben legyen!!!!!
2012. aug. 29. 17:53
20/24 Anita8401 válasza:
Örülök,hogy minden redben van :))
Pihenj sokat és szorítok,hogy már ne legyen semmi gond :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!