Menjek orvoshoz vagy ez normális?
36 hetes kismama vagyok, és szerda óta minden délután kb 2 órán keresztül fáj a hasam, először arra gondoltam hogy jósló. De nem bizonyos időközönként fáj, hanem 1,5-2 órán keresztül egyfolytában, és utána elmúlik.
Ez menniyre normális?? Elvielg az orvossal szerdán találkozom,de aggódom, el kellene mennem holnap??
A baba sokat mocorog, ugynaannyit mint eddig
Szia!
Ez is jósló !:) De bármi miatt,a mi zavar Téged, ne félj orvoshoz menni! Én is mentem, bármi volt, mert jobb félni....Az enyém rendes volt, minden zizzenésemre mondta, h menjek, nézzük meg inkább...persze 99%ban semmi baj nem volt...de tapasztalatnak sem volt utolsó :)
Ha, ennyire aggódsz, akkor hívd fel és legalább telefonon konzultálj vele. Én így szoktam. :) Engem már ez is megnyugtat. .)
Amúgy szerintem is jósló. Nekem is szokott ilyen lenni (már mondtam a dokimnak is) és nekem azt mondta ez is jósló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!