Terhesen elhagytak - 40 evesen - mi a vallalhato dontes ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Parommal mindketten uj eletet kezdtunk. O 50 eves en 40. Kozos babat terveztunk es nehezen de lett. Most pedig elhagyott. Szeret de nem tudja a kozos eletet elkepzelni. Levegonek nez es lelepett. Mit tehet egy terhes no ilyenkor?#Tehesen
2012. aug. 28. 20:50
11/13 A kérdező kommentje:
Igen a felelotlen fereg tokeletes jelzo. Mar telefonon sem elerheto. A Szeretnem azt hinni h a gyerekvallalas ket ember tudatos dontese de ez most nem igy van. 4kilot fogytam egy het alatt es ma a sirogorcsom miatt pszichologusnal landoltam. Egyszeruen felek h mi lesz ha a gyerekem apjat nem ismeri. Raadasul a kislanyom egyertelmuen megmondta mar h o ugyan nem koltozik a kozos hazba. Nehezek igy a napok. Aki hasonlo szituban volt hogy elte ezt tul? Mi volt a terhesseg alatt egyedul? Es ket gyerekkel eyedul? Meg csak suliba se tudnam a lanyom reggelente elvinni. Hova teszem a picit???
2012. aug. 29. 21:55
12/13 anonim válasza:
ne haragudj, én azt érzem hogy egyedül nem szeretnéd vállalni és ebben vársz megerősítést. Amikor a nagyot viszed suliba, megy veletek a pici. Az én férjem 6kor megy dolgozni, rajta kívül rokon, más segítségem nincs, jönni fog velem/velünk a kicsi mindenhová, ha nem babakocsiban, akkor hordozókendőben, a nagy sem lett ettől extra anyás. Apukát nem szeretném minősíteni, de hogy pozitív példát is írjak, a férjemet 2 éves korától új, normális apuka nevelte fel, az őt elhagyó alkoholista, link apukája helyett és egyáltalán nem lett lelki sérült (sőt, most duplán bizonyít apaként!). Apósomnak megmutattuk azért az unokáját, de ahogy a férjem nem érdekelte, úgy a kislány sem, ilyen nagyapa, apa ne is látogassa sem a fiát, sem az unokáját. Szerintem az, hogy most egyedül vagy, nem jelenti hogy örökre így maradtok. Kívánom hogy a számodra legjobb döntést hozd! Mindenesetre a lányod miatt már nem vagy egyedül ha bevállalod a babát, soha nem fogsz egyedül ülni a lakásban hogy jaj egyedül maradtam. De ez a te döntésed.
13/13 A kérdező kommentje:
Azt hiszem igazad van fokent h a kornyezetem azt sulykolja h ne legyen baba. Sok az orvosi kockazat a hormon gondok miatt raadasul a kislanyom a volt paromat nem tudta elfogadni igy nagy kerdes hogy mi lenne a baba es a kislanyom kozott.
2012. aug. 30. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!