Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is volt ilyen terhesség...

Tiffany 22 kérdése:

Másnak is volt ilyen terhesség elején?

Figyelt kérdés
Durván úgy érzem h mindjárt megjön érzés néha erős görcsök is társulnak hozzá... Ma még a hasmenésem is volt és nagyon fájt a hasam tőle...plusz hányinger...és most nagyon rossz a hangulatom beszélni sincs kedvem se erőm nincs...
2012. aug. 28. 18:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

normális tünetek!

arra figyelj, hogyha sokat megy a hasad vagy hánysz pótold a vesztett folyadékot, nehogy kiszáradj.

gratulálok a kis jövevényedhez, boldog baba várást :)

2012. aug. 28. 19:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Én is így voltam bármint a görcsökkel. Egészen a 7hét végéig meg volt ez az érzés.
2012. aug. 28. 19:25
 13/17 anonim ***** válasza:
3. vagyok... Bocsánat! Figyelmetlenül olvastam el :( Mire a végére értem ezek szerint elfelejtettem az elejét... Ne haragudjatok!
2012. aug. 28. 19:28
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt.Kb. a 16. hétig tartott ez a mindjárt megjön érzés.Ha nem társul barnázással vagy vérzéssel akkor semmi gond.Tipikus terhességi tünetek. :) Gratula a kicsihez!

33hkm

2012. aug. 28. 19:40
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek... Hál Istennek nem vérzek nem barnázok de nagyon parázok tőle mikor ennyire úgy érzem hogy megakarna jönni...Első babám úgyhogy...Gondolhatjátok! :)
2012. aug. 28. 19:43
 16/17 anonim ***** válasza:

Mindenesetre én azt javasolnám ha erősödnek a görcsök akkor menny el dokihoz.

A görcsök normálisak nekem is voltak de a nagyon erős görcsök már nem...

Ha erősödik a görcs, vérzel, vagy "csak" barnázol azonnal dokihoz kell menni akár ügyeletre.

Annak a híve vagyok hogy jobb félni :)

Remélem minden rendben lesz veled és a picivel!

2012. aug. 28. 20:48
 17/17 A kérdező kommentje:

Én is nagyon remélem h minden oké lesz velünk nagyon félek ettől h valami baj lesz de próbálok arra gondolni h nem...

De nehéz... :/ :(

2012. aug. 29. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!