Tiffany 22 kérdése:
Másnak is volt ilyen terhesség elején?
Figyelt kérdés
Durván úgy érzem h mindjárt megjön érzés néha erős görcsök is társulnak hozzá... Ma még a hasmenésem is volt és nagyon fájt a hasam tőle...plusz hányinger...és most nagyon rossz a hangulatom beszélni sincs kedvem se erőm nincs...2012. aug. 28. 18:53
1/17 anonim válasza:
Terhes vagy. Minden rendben.
Gratulálok a babához!
2/17 A kérdező kommentje:
Ezt én is tudtam eddig is h terhes vagyok én a tünetekre voltam kíváncsi h másnak is voltak e ilyenek... :)
2012. aug. 28. 18:59
3/17 anonim válasza:
szerintem joslód lehetett... a hangulatod viszont normális. hanyadik hétben vagy?
4/17 anonim válasza:
Én meg arra írtam, hogy ezek a tünetek rendben vannak. És igen, nekem is voltak ezek, sőt... :o)
5/17 anonim válasza:
A terhesség elején nincsenek jóslók... :o)
Ezek tipikus kora terhességi tünetek.
6/17 A kérdező kommentje:
Jóslók???? jajj ne még a 4-5 hétben vagyok!!! :@
2012. aug. 28. 19:01
7/17 anonim válasza:
1. válaszoló! Te hogy vagy ennyire biztos abban, hogy terhes?
8/17 anonim válasza:
Mert ezt írta, gondolom pozitívat tesztelt.
Mégis mi másért. Ugyanazt a kérdést olvastuk, nem? :D
10/17 A kérdező kommentje:
Terhes vagyok pozit teszteltem 18.án :D
2012. aug. 28. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!