5 hetes terhes vagyok, azonkívül, hogy fáradékony vagyok és nagy ritkán érzem a méhem, nincs semmi tünetem, max. A mellem picit nőtt. Normális ez?
Az orvos lehet hogy csúnyán tárgyilagos volt, de igaza van. Korán mentél.
Én mindegyik terhességemmel 8-10 hét között mentem el.
Amúgy a tüneteid rendben vannak.
Gratulálok!
7 hetesen mentem először, akkor volt 0,94 centis, és ekkor már látszott, hogy dobog a kis szíve. :) És az is normális, hogy nincs sok tüneted. :)
Minden jót, jó babavárást! :)
25+1 hkm
én épp emiatt váltottam orvost, mert nagyon bunkó volt velem. magától értetődőnek tartotta hogy mindent tudok a terhességgel kapcsolatban. szóval kerestem másik orvost.
a tüneteid rendben vannak, addig örülj, míg nem hánysz és nem vagy rosszul :)
most várom másodk gyermekem,de az elsővel a nagyon erős cicifájdalmon kívül nem volt semmi tünetem.most s csak a méhem görcsöl,meg a derekam fáj.szerntem nncs semmi probléma azzal hogy nincs tüneted :) (én is aggódtam egyébként,hogy nem e baj,hogy nincs semmi,de nem gond).
magán,vagy sztk-n mentél.én fiammal sztk-n mentem szintén 5 hetesen.megvzsgáltak,majd uh-k(másik doki),közölte velem hogy minek jöttem mert nem vagyok terhes.egy hét múlva már mikor visszarendelt,megvolt a kis bújósom :)))
most 7 hetesen mentem először,hogy nehogy belémkössenek megnt :)))
nyugi 2 hét múlva,már ott fog verni a kis szíve s.sok boldogságot :)))
Ekkor még nekem sem voltak tüneteim, viszont a 6. hét után.. Semmi sem maradt meg bennem, végül kórházba kerültem.. A 14. héttől lett jobb! Remélem, te megúszod! :)
20 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!