Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetes terhesen hányinger...

36 hetes terhesen hányinger normálisnak tekinthető?

Figyelt kérdés

Kb. 2 napja ramatyul vagyok, fáradtnak érzem magam, reggelenként hányingerem van. Fura, mert még az első trimeszterben sem voltam ilyen rosszul, jól viseltem az egész terhességet, most meg... Normális ez? Mitől lehet?

36+2hkm

2012. aug. 28. 08:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem is hányingerem volt/van az utolsó hetekben. Normális dolog, a doki szerint annyi a lényeg, hogy ne legyen soha üres a gyomrom.

39+4 hkm

2012. aug. 28. 08:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Nő a baba, nyomja fel a gyomrodat/beleidet. Normális sajnos.

Kitartás, már nincs sok hátra!

3/8 anonim ***** válasza:
Ilyenkor sok kismamának van gyomorsava, biztos azt érzed. Én 35 hetes vagyok, én is küzdök vele, illetve a fáradtsággal is, úgy érzem teljesen el vagyok nehezedve. Legszívesebben egész nap feküdnék, de van egy 2,5 évesem, úgyhogy muszáj összeszedni magam, de nagyon nehezen megy. Kitartás, már nincs sok hátra!
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, nektek is sok erőt és kitartást kívánok! Megpróbálom összeszedni magam, csak olyan fura, mert eddig "vagánykodtam", hogy semmi bajom. :) Egyébként gyomorsavam nincs, csak hányingerem. ÁH! Mindegy! Kibírom! Könnyű szülést mindenkinek!
2012. aug. 28. 08:52
 5/8 anonim ***** válasza:
37+2 hetes vagyok és esténként újra hányok, kijön belőlem minden:( Igen, ez normális, bár én is megijedtem amikor visszatértek az elsőt trimeszterre jellemző tünetek, mert a lányomnál anno nem volt a végén semmi bajom, most meg....
2012. aug. 28. 08:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen, normálisnak mondható. Nekem az első terhességemnél úgy volt, hogy semmi rosszullét nem jelentkezett a 34. hétig, onnantól viszont levertség, gyomorfájás, hányinger, hányás és a hab a tortán a folyamatos gyomorégés volt.

Most a rosszullevős időszakom előbb kezdődött, mint a teszt kimutatta volna a kicsit és tartott a 28. hétig, majd úgy tűnik volt 4 szép hetem és 5 napja megint ugyanolyan kutyául vagyok, mint az első terhességnél...

Az uh-n a hölgy még meg is kérdezte, hogy nincsenek-e gyomorpanaszaim, mert a kicsi feneke a gyomromat nyomja. :))

2012. aug. 28. 09:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Kitartás! Én is ramatyul vagyok,sokszor a közérzetem is a béka feneke alatt hever,hányinger,furcsa érzések,amiket nem tudok körülírni... Most már tényleg közel a vége,gondolj a babádra és hogy hamarosan a kezedben tarthatod!

Könnyű szülést!

36 hkm

2012. aug. 28. 09:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Normális, bár én még csak 30 hetes vagyok azt gondolom, hogy ezek a frontok is rátesznek, ma rengeteg ilyen típusú kérdés volt. Nekem is hányingerem van egész nap, fáj a fejem, de 10 fokokat esik/nő a hőmérséklet, így nem is csoda.

Az első két terhességemnél ilyen nem volt, de nem is volt ilyen hőingadozás.

Próbálj sokszor keveset enni, úgy elviselhetőbb.

2012. aug. 28. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!