36 hetes terhesen hányinger normálisnak tekinthető?
Kb. 2 napja ramatyul vagyok, fáradtnak érzem magam, reggelenként hányingerem van. Fura, mert még az első trimeszterben sem voltam ilyen rosszul, jól viseltem az egész terhességet, most meg... Normális ez? Mitől lehet?
36+2hkm
Nekem is hányingerem volt/van az utolsó hetekben. Normális dolog, a doki szerint annyi a lényeg, hogy ne legyen soha üres a gyomrom.
39+4 hkm
Nő a baba, nyomja fel a gyomrodat/beleidet. Normális sajnos.
Kitartás, már nincs sok hátra!
Igen, normálisnak mondható. Nekem az első terhességemnél úgy volt, hogy semmi rosszullét nem jelentkezett a 34. hétig, onnantól viszont levertség, gyomorfájás, hányinger, hányás és a hab a tortán a folyamatos gyomorégés volt.
Most a rosszullevős időszakom előbb kezdődött, mint a teszt kimutatta volna a kicsit és tartott a 28. hétig, majd úgy tűnik volt 4 szép hetem és 5 napja megint ugyanolyan kutyául vagyok, mint az első terhességnél...
Az uh-n a hölgy még meg is kérdezte, hogy nincsenek-e gyomorpanaszaim, mert a kicsi feneke a gyomromat nyomja. :))
Kitartás! Én is ramatyul vagyok,sokszor a közérzetem is a béka feneke alatt hever,hányinger,furcsa érzések,amiket nem tudok körülírni... Most már tényleg közel a vége,gondolj a babádra és hogy hamarosan a kezedben tarthatod!
Könnyű szülést!
36 hkm
Normális, bár én még csak 30 hetes vagyok azt gondolom, hogy ezek a frontok is rátesznek, ma rengeteg ilyen típusú kérdés volt. Nekem is hányingerem van egész nap, fáj a fejem, de 10 fokokat esik/nő a hőmérséklet, így nem is csoda.
Az első két terhességemnél ilyen nem volt, de nem is volt ilyen hőingadozás.
Próbálj sokszor keveset enni, úgy elviselhetőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!