Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki meddig biciklizett terhessé...

Ki meddig biciklizett terhessége alatt. Vagy meddig ajánlott?

Figyelt kérdés
2012. aug. 28. 07:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Fiam márciusi születésű. Előző ősszel -amíg az idő engedte- addig bringáztam vele a pocimban, ha jól emlékszem októberben utoljára. Utána néha a szobakerékpárt használtam, ugyanis nagyon vizesedtem, és biciklizés után mindig lejjebb ment a víz a lábfejemről.
2012. aug. 28. 08:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Én 30 hetes vagyok és most hanyagolom ... Vagyis inkább csak amiatt mert már néha fájt a farcsontom. De még egy két rövidebb távot szerintem szép időben bevállalok majd még szeptemberben ha nem okoz panaszt.

A dokim is engedte, sőt... Mondjuk könnyű mert csak 3 kg jött fel úgyhogy elég fittnek érzem magam.

De mindig a doki dönti el. Ha vizesedsz vagy egyéb gond van úgyis szól és letilt róla. Én mindig rákérdeztem lehet-e még.

2012. aug. 28. 08:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Ahogy nő a has mérete, úgy helyeződik át a test súlypontja máshová. Emiatt gondok lehetnek az egyensúly megtartásával még járáskor is, de biciklizéskor különösen.
2012. aug. 28. 08:29
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Én 35 hetes kismama vagyok én egy egy rövidebb távot lassan még meg teszek hisz nem érzem magam gyötörnek, hogy nem bírok fel szállni vagy le szállni róla míg nem fáj semmim és nem érzem rossz érzésnek addig bringázom de a jövőhéttől már úgy sem nagyon fogok még ennyit sem :)
2012. aug. 28. 08:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem a doki és a védőnő is a legelejétől mondta, hogy felejtsem el, mert vannak, akik ettől vetéltek el (nem tudom, miért voltak biztosak benne).

Tény, én a várandósság előtt is aktívan kerékpároztam, így eszem ágában sem volt letenni, annyit változtattam, hogy hegyi terepre már nem mentem, nem száguldoztam gyorsan, na meg napi max. 15-20km-t mentem csak.

26 hetes múltam, úgy adódott, hogy kb. 3 hete nem volt alkalmam tekerni. Szerintem ezek után már nem is fogok, mert kezd nagy lenni a pocakom.

Helyette marad a kirándulás kutyával.

2012. aug. 28. 08:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Csütörtökön szültem a Lányomat, hétfőn még bicikliztem. Bár nekem kényelmes, Amszeterdami típusú bicajom van, azon nem kell előrehajolni.

Most 33 hetes terhes vagyok, még bármikor bicajra pattanok, ha kedvem, erőm van. A dokim azt mondta, hogy amíg jól esik, addig nyugodtan!

2012. aug. 28. 08:33
 7/8 Gottacska ***** válasza:
30 hetes vagyok és eszembe nem jut letenni a kerékpárt ... nagyon sokat biciglizek! Unokatesóm 37 hetes és mai napig ő is biciglizik! nekem könnyebb mint sétálni! de egyéne válogatja :)
2012. aug. 28. 08:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nagyon nem ajánlom. Ahogy már írták előttem, eléggé meg tud változni az egyensúly, ahogy növekszik a baba. Nekem elég visszatartó erő volt, hogy egy ismerősünk az iker babáit veszítette el egy szerencsétlen esés következtében. A mai napig nem tudta feldolgozni a történteket, mert bizony ha nem ragaszkodik a biciklizéshez, akkor elkerülhető lett volna. Azt mondanám, hogy amint már észreveszed, hogy a pocakod miatt másképp mozogsz, inkább sétálj vagy buszozz vagy bármi egyéb. Tényleg veszélyes.
2012. aug. 28. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!