Lactacyd feminával szabad mosakodni állapotosan? Vagy esetleg ajánlott is lehet?
Figyelt kérdés
már nincs meg a doboza sajnos, nem tudom elolvasni az esetlegesen erre vonatkozó részt..2012. aug. 3. 20:47
1/4 anonim válasza:
Nyugodtan, hisz úgyis csak külsőleg használod, ilyen melegben meg jól tud esni a frissesség. :)
2/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
első babó és mindent túl aggódok, túl gondolkozok :)
2012. aug. 3. 21:24
3/4 anonim válasza:
Igen én mindig is használtam (tergesség előtt) múlt hónapban voltam venni egy ujat mert elfogyott és volt egy szürkés szinű külön terheseknek van kitalálva megmondom őszintén nem használom mert csíp de ugyanolyat vettem mint eddig is! Szabad használni .
30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!