Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vajon igaz? (bővebb lent)

Vajon igaz? (bővebb lent)

Figyelt kérdés
Mennyire lehet igaz az hogy ha terhesség alatt többször kívánja az ember a párját akkor kislánya lesz? Ha kevésbé akkor kisfiú? Unoka nővérem többször kívánta a párját és kislánya lett. Unoka bátyámnak a barátnője meg kevésbé és kisfia lett. Befolyásolja a hormon hogy mennyire kívánom a páromat? Ti hogy voltatok ezzel?
2012. aug. 27. 10:20
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát én a hátam közepére sem kívántam a sexet a terhességem alatt,és kislányom lesz. Szerintem nincs összefüggés.

38hkm

2012. aug. 27. 10:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Annyira lehet igaz, mint amennyire a pocak formája, a kívánt étel édes/sós-e, stb. A libidónak és a baba fütyijének sok köze nincs egymáshoz! Ezek csak véletlenek.
2012. aug. 27. 10:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez egy nagy marhaság, a magzat nemét a szexuális vágy nem befolyásolja és nincsen rá semmilyen trükk vagy megoldás hogy olyan nemü babánk legyen amilyet mi akarunk, a magzat már a fogantatás után folyamatos fejlödésben van és már az elsö hetekben fejlödésnek indul a nemi szervek kialakulása (ez még uh-án sem vehetö észre) Szülésznö
2012. aug. 27. 10:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindkét terhességem alatt ugyanúgy kívántam, semmi különbség nem volt, és az egyik gyerek kislány a másik meg kisfiú:)
2012. aug. 27. 10:56
 5/8 anonim ***** válasza:
rám egyenlőre igaz! majd megveszek a páromért minden nap és lányt hordok :)
2012. aug. 27. 11:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez is ugyanolyan babona,mint a többi,nincs összefüggés a nemi vágy és a baba neme között.

Bár,most,hogy így mondod,én meg vagyok veszve az elejétől kezdve a páromért,és kislányunk lesz. De valószínűleg közre játszhat nálam az is,hogy mi el vagyunk tiltva a szextől már elég régóta.

De egyébként akinél bejön az pusztán a véletlen műve,összefüggés nincs :)

2012. aug. 27. 11:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
:D Ha már a megtermékenyülés utáni pillanatokban eldől , h fiú lesz-e vagy lány...Akkor azon semmi nem fog változtatni...Egyszerű babona, még alapja sincs. Amúgymeg az elsőnél a végefelé állandóan a férjemen lógtam- fiú lett, a 2-nál meg nem igazán jött elő a hatalmas kedv- lány lett :) De ez már eldőlt azelőtt jóval...szóval teljesen mindegy :)
2012. aug. 27. 11:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Semmi köze hozzá, nekem egyáltalán nem hiányzik a sex sőt... És kislányom lesz. :-)
2012. aug. 28. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!