Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vajon ez mi lehet/lehetett?

Vajon ez mi lehet/lehetett?

Figyelt kérdés

35 hetes 4 napos terhes avgyok. Az éjjel kb 11 körül elkezdtem, olyan mensi szerűen görcsölgetni,de nem volt vészes. Vettem be magnéziumot és lefeküdtem pihenni, hátha elmúlik. Rendszeresek voltak kb 3-4 percenként olyan 40-45 másdopercig tartottak. Elmentem zuhanyozni, hátha az segít. Egyre erősebbek lettek utána, de nem vészesen erősek. (tehát nem kapartam a falat, viszont határozottan erősebbek). Amikor nem volt már jó fekve, felkeltem és felkapcsolatam a villanyt. Ekkor elkezdett folyni belőlem valami, először egy-két csepp, majd egy elég rendes adag. Apát felébresztettem, majd újabb zuhany (itt megint jött egy adag: teljesen átlátszó és semmi szaga nem volt). Bementünk a kórházba. Éppen az én dokim volt ügyeletben. Megvizsgált, megállapította, hogy nem magzatvíz (Hanem bő hüvelyi folyás). Ctg-re küldött: enyhe fájásokat mutatott (szülésznő szerint ez semmi). MAjd uh alapján közölte a dokim, hogy van elég magzatvíz. Így hazaengedett.

Amikor hazaértünk, akkor még egy jó nagy adag vizes cucc kifolyt belőlem a liftnél és a fürdőkádban. A derekam, a hasam alja és a szeméremcsontom még most is fáj, de nem időközönként, hanem folyamatosan. Semmit nem aludtam olyan kellemetlenül fáj és feszít.

Szerintetek mégis mi volt ez? Vagy mi lesz msot így? A dokim nem mondott csak annyit, ha van valmai szóljak. na, jó de mikor szóljak? vagy mit kellene csinálnom? Totál kivagyok! Tényleg létezik, hogy ez folyás volt, mert tisztul a szervezetem?

2012. aug. 22. 06:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Menj vissza!

Lehet először csak szivárgott, most meg már rendesen magzatvíz volt, inkább fölöslegesen vizsgáljon.

2012. aug. 22. 07:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is mindenképpen menj vissza! Ne érezd magad kellemetlenül, h esetleg "feleslegesen" mész, nekik ez a dolguk és kötelességük, akárhányszor mész is. Ne idegeskedj otthon, bizonytalanságban!
2012. aug. 22. 07:41
 3/4 A kérdező kommentje:

Reggel vettem be magnéziumot meg seduxent (ezeket már régóta sezednem kell) és tudtam aludni kb 1,5-2 órát. A fájdalom és a feszítő érzés csillapodott, de még kicsit érzem. Ez a vizes folyás azóta nincs. (a tena betét, amit hajnalban raktam be, szinte teljesen száraz) Szerintetek?

Komolyan létezik, hogy tisztul a szervezetem és ez a nagymennyiségű víz ez csak folyás lett volna? Na, de ennyi? Vagy felül repedt volna meg a burok és azért nem érezte kézzel a dokim? De azt nem kelene látnia uh-on?

2012. aug. 22. 07:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor csak folyás volt. Én is így jártam szülés előtt 5 nappal. Mennem kellett a kórházba nst-re, így szóltam egyből h a vizsgálat után nézzék meg h mi volt ez. Csak bő hüvelyi folyást állapítottak meg.
2012. aug. 22. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!