Vajon ez mi lehet/lehetett?
35 hetes 4 napos terhes avgyok. Az éjjel kb 11 körül elkezdtem, olyan mensi szerűen görcsölgetni,de nem volt vészes. Vettem be magnéziumot és lefeküdtem pihenni, hátha elmúlik. Rendszeresek voltak kb 3-4 percenként olyan 40-45 másdopercig tartottak. Elmentem zuhanyozni, hátha az segít. Egyre erősebbek lettek utána, de nem vészesen erősek. (tehát nem kapartam a falat, viszont határozottan erősebbek). Amikor nem volt már jó fekve, felkeltem és felkapcsolatam a villanyt. Ekkor elkezdett folyni belőlem valami, először egy-két csepp, majd egy elég rendes adag. Apát felébresztettem, majd újabb zuhany (itt megint jött egy adag: teljesen átlátszó és semmi szaga nem volt). Bementünk a kórházba. Éppen az én dokim volt ügyeletben. Megvizsgált, megállapította, hogy nem magzatvíz (Hanem bő hüvelyi folyás). Ctg-re küldött: enyhe fájásokat mutatott (szülésznő szerint ez semmi). MAjd uh alapján közölte a dokim, hogy van elég magzatvíz. Így hazaengedett.
Amikor hazaértünk, akkor még egy jó nagy adag vizes cucc kifolyt belőlem a liftnél és a fürdőkádban. A derekam, a hasam alja és a szeméremcsontom még most is fáj, de nem időközönként, hanem folyamatosan. Semmit nem aludtam olyan kellemetlenül fáj és feszít.
Szerintetek mégis mi volt ez? Vagy mi lesz msot így? A dokim nem mondott csak annyit, ha van valmai szóljak. na, jó de mikor szóljak? vagy mit kellene csinálnom? Totál kivagyok! Tényleg létezik, hogy ez folyás volt, mert tisztul a szervezetem?

Menj vissza!
Lehet először csak szivárgott, most meg már rendesen magzatvíz volt, inkább fölöslegesen vizsgáljon.

Reggel vettem be magnéziumot meg seduxent (ezeket már régóta sezednem kell) és tudtam aludni kb 1,5-2 órát. A fájdalom és a feszítő érzés csillapodott, de még kicsit érzem. Ez a vizes folyás azóta nincs. (a tena betét, amit hajnalban raktam be, szinte teljesen száraz) Szerintetek?
Komolyan létezik, hogy tisztul a szervezetem és ez a nagymennyiségű víz ez csak folyás lett volna? Na, de ennyi? Vagy felül repedt volna meg a burok és azért nem érezte kézzel a dokim? De azt nem kelene látnia uh-on?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!