Ez már vajon a babám lehetett? 16 hetes vagyok 2. baba. Az előbb ahogy leültem a géphez éreztem egy kis "bökést" lent a hasamban, mintha valaki belülről megbökte volna, egész lent a szeméremcsontom felett. Ez ő lehetett?
igen én azt irtam be persze utána még bizonytalan voltam de aztán meggyőztem magam hogy az a babuci most meg már egész nap meg sem áll
boldog babavárást
mikorra vagy kiirva?
az első válaszoló
SZIA! Nekem is a 2. terhességem és egy 9 éves fiam van. A második v.sokadik terhességnél már akár a 16 héten is érezheted. Nekem is akkortájt kezdődtek,csak először bizonytalanabb az ember lánya, de majd beindul és úgysem téveszted el. Én is elelinte inkább a szeméremcsont felett éreztem meg a babucit.
Sok boldogságot!
Szia, Én is a 2. babát várom és először Én se voltam benne biztos, hogy Őt éreztem, mert korainak találtam kicsit. De aztán másnap és utána való nap is éreztem ugyanazt a hullámzást, "bugyborékolást" és megkaptam az első oldalba bökést is. Azóta pedig minden este újra érzem a mocorgást.
Úgyhogy szerintem mostmár Te is egyre gyakrabban fogod érezni a picúrt.
(Ja, egyébként Én meg október 7.-re vagyok kiírva :-) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!