Veszélyes munkakör, kb 5 hetes terhesség, táppénz?
Figyelt kérdés
Kb 5 hetes terhes vagyok, nőgyógyászhoz csak 2 hét múlva kaptam időpontot. Sajnos veszélyes munkahelyen dolgozom (hegesztő üzem-hegesztek 3 szakban, heti 6 napot) és én már nem szeretnék így menni dolgozni. Szerintetek kiírna erre a 2 hétre a háziorvos? Rosszulléteim is vannak.2012. aug. 27. 08:45
1/13 anonim válasza:
Szerintem minden képpen irasd ki magad! A baba és a Te egészséged a legfontosabb! Irasd ki magad a háziorvossal, utána pedig a nőgyógyász veszélyesztetett terhesnek fog nyilvánítani és lesz alkalmad pihenni, stb. De így én biztosan nem dolgoznék!!
2/13 anonim válasza:
off: Te eltudtál helyezkedni nőként,mint hegesztő? Engem is érdekelt a dolog,csak úgy gondoltam nem alkalmaznának...
3/13 A kérdező kommentje:
Igen,el.
2012. aug. 27. 09:12
4/13 anonim válasza:
természetesen ki fog írni a háziorvosod.
gratulálok a babához! :)
5/13 anonim válasza:
biztos, hogy ki fog írni. Munkatársamat azért írta ki mert egész nap emelnie és hajolni kellett és zsírral dolgozott. Ha ezt veszem alapon téged is ki fognak írni.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor délután elmegyek hozzá és megírom h mi volt.
2012. aug. 27. 09:46
7/13 Gottacska válasza:
Igen biztosank kiir! és így betegszabadságot kapsz! ami majd később a gyed számításánál nem biztos hogyjól fogneked jönni! az lenne a legjobb ha a nődoki irna ki mert az 9- es kóddal ír ki ami nem számít a gyed számolásánál!
8/13 Gottacska válasza:
Igen biztosank kiir! és így betegszabadságot kapsz! ami majd később a gyed számításánál nem biztos hogyjól fogneked jönni! az lenne a legjobb ha a nődoki irna ki mert az 9- es kóddal ír ki ami nem számít a gyed számolásánál! De inkább az egészségetek a fontosabb boldog babavárást! 30hkm
9/13 anonim válasza:
Szia!
én is veszélyes munkakörben dolgozom, sajnos mikor megtudtuk 12 hetes voltam, de a doki egy szó nélkül kiírt táppénzre!igy hálistennek nem volt baj a fiammal.
Te és a babad a legfontosabb, írasd ki magad.
33 hkm
10/13 anonim válasza:
Biztos ki fog írni, menj nyugodtan!!! Én is mennék a Te helyedben!!!
Kellemes babavárást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!