Miért fájhat ennyire a szeméremcsontom most? 22 km
Figyelt kérdés
22+2 vok. Eddig is fájt szinte elejétől de most sokkal jobban.Ha felállok olyan rossz meg ha pisilok! Mintha megrúgott volna alul vki :(! Eddig nem lehettünk 1ütt a férjemmel..Említettem neki h mi volna ha ma újra :) úgy megörült neki :) de félek ha így fáj nem lesz belőle semmi. Másnak is fáj?Mitől van?Vagy csak h tágulok??2012. aug. 26. 13:57
1/3 gabszem válasza:
szerintem csak tágulnak a szalagok, izmok, mert most kezd majd igazán nőni a baba és kell neki a hely.
2/3 Major Andrea válasza:
Nekem is azt mondta mindenki, amit az első hozzászóló. Aztán mentem dokihoz, és C2100 az méhszájam 23 hetesen, mondtam neki hogy fáj ott alul. Azt mondta tágulok. Tehát nem akarlak ilyesztgetni, de nekem ezt mondta a dokim, és nem valami jó....:(
3/3 A kérdező kommentje:
Biztosan tágulok..Az elsővel is így volt de már nem emlékszem h hanyadik héttől. Néha erősebb néha kellemetlenebb! 6 napja voltam dokinál 2000 volt..
2012. aug. 27. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!