Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől fájhat a szeméremcsontom...

Mitől fájhat a szeméremcsontom és a hasam alja?

Figyelt kérdés
Mitől lehet az hogy a combomnál a törzsemnél és a szeméremcsontomnál valamint a hasam alja is fáj, nyilal alig bírok menni? most járok a 17. hétben. kicsit aggódom, de lehet hogy tágul a méhem vagy a csípőm?
2012. febr. 4. 13:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak anno ilyen fájdalmaim. Kaptam rá Mgb6-ot és az sokat segített. Kérj a dokidtól te is!
2012. febr. 4. 13:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Elég elmenni érte gyógyszertárba. :)

Nekem is ilyen, bár csak pár hete.

26 hkm

2012. febr. 4. 14:13
 3/9 anonim ***** válasza:
szia,ez a méh tartó izomszálak hatása,nekem anno phipolpent írtak,de ha nincs másik gyerek csak akkor szedd mert 20p és horkolsz :D
2012. febr. 4. 18:16
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ, de a méhösszehuzódás olyan mintha a csont fájna?:(
2012. febr. 4. 19:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem mehosszehuzodasod van, hanem a szalagok nyulnak, a ketto nem ugyanaz. Nekem ilyen elejetol van, most is, es egyre durvabb. 33 hetes vagyok, es mar menni alig birok, neha folyik a konnyem. Remelem te nem jarsz igy, senkinek sem kivanom, borzalmas. Egesz terhessegemet megbelyegezte, es szenvedesnek elem meg ezeket a honapokat. Nekem a mg sem segit, sajnos.

Minden jot!

2012. febr. 4. 20:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is 17. hétben vagyok és nagyon ismerős, amiről írsz! Én is a szeméremcsont-fájdalomtól pánikoltam be leginkább. Ráadásul veszélyeztetett vagyok (volt vetélésem, meg ennél a terhességnél is komplikációk), úgyhogy amikor elkezd görcsölni a hasam, eléggé megijedek. ha mondom a védőnőnek, néz rám bamba szemekkel, nem meri azt mondani, hogy semmi baj, ez belefér. Aztán egy idő után arra a következtetésre jutottam, hogy vannak olyan kismamák/anyukák, akik egyáltalán nem tapasztalnak ilyesmit (mázlisták :D ) és ők nyilván "úgy tudják", hogy a várandósság nem jár együtt ilyenfajta görcsökkel. Aztán találkozom más anyukákkal/kismamákkal, vagy feljövök ide, és kiderül, hogy rengetegen éreznek hasonlót, sőt! Szerintem mi simán "megszívtuk" :), és úgy tűnik, ezek a tünetek beleférnek a várandósságba...
2012. febr. 5. 09:32
 7/9 A kérdező kommentje:
jah igen én is méhszalag nyulásra gondoltam bocsi, sok szerencsét mindenkinek, nekem most legnagyobb bajom már a rossz kedvem, már élni sincsen kedvem, minden felidegesít:( remélem mindenkinek szép és egészséges gyermeke lesz, puszi és köszönöm a válaszokat.
2012. febr. 5. 12:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Tegnapi 20:53as vagyok: Kitartast mindenkinek! Ismeros amirol irtok, sajnos en is ezeken mentem at, es mar total kivagyok, alig elek. Ugy erzem, lent szetszakad mindenem, a csontjaimat mintha huznak szet. Sajnos igy valoban nem lehet igazan orulni a varandossagnak. Engem mar csak a vegeredmeny tud megnyugtatni, h par het es lesz egy picifiam! Ti is gondoljatok erre!

Minden jot!

2012. febr. 5. 15:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Ó utolsó, megragadtad a lényeget. Nekem is fáj itt-ott, de a babó a lényeg, ez az állapot meg múlik majd. :)

Sok boldogságot mindenkinek! :)

26 hkm

2012. febr. 5. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!