Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek is voltak ilyen tünetek...

Xtina22 kérdése:

Nektek is voltak ilyen tünetek 4-5 hetesen?

Figyelt kérdés

Étvágytalanság hányinger heves szívdobogás?

De amúgy még egyszer sem hánytam csak egész nap hányingerem van enni se eszek úgy meg majdnem egész nap heves szívdobogásom van :S :(

2012. aug. 26. 12:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem mindez megvan, nem megy le a kaja a torkomon, 10 hetes vagyok egyszer-készer hánytam de a hányás közeli állapot, öklendezés állandó, fogytam is már. Ki vagyok ettől, a szivem meg állandó 100 fölött van.
2012. aug. 26. 17:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Sajnálom remélem majd minél hamarabb elmúlik mert nagyon rossz :(
2012. aug. 26. 18:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Jah és boldog babavárást neked :D
2012. aug. 26. 18:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Most lement 3 fél zsemle melegszendvicsnek....hatalmas öröm:-))))

Neked is boldog babavárást!

2012. aug. 26. 20:15
 5/6 A kérdező kommentje:

Nekem csak hús leves de annak is örülök én is :)

Köszönöm :)

De engem legjobban a heves szívdobogás az ami nagyon zavar meg megijeszt :(

2012. aug. 26. 20:53
 6/6 anonim ***** válasza:

A balcsin voltunk egy hete és bementem az ügyeletre, 140-es pulzussal és adtak betaloc-ot azt mondták azt nyugodtan bevehetek. De ha gyógyszert nem akarsz akkor szedd a citromfű kapszulát, az segít elaludni és lelassítja a szívverést nekem alapból nagyon jó csak akkor még stresszeltem is ezért mentem a dokihoz.

Előző vagyok:-)

2012. aug. 26. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!