4 +3 hetesen normnálisak ezek a tünetek?
Figyelt kérdés
Gyakran érzem úgy, h valami ki akar jönni vagy folyni a hüvelyemből, de csak átlátszó folyás van egy kevés, meg krém: Progeszteronos hüvelykrémet használok és ami kijön krémmaradvány, néha narancssárgás elszíneződése van egy kicsit (nem piros!), de nem véreztem semennyit. Enyhe mensis érzésem van és néha (nem reggel, hanem random) hányingerem. A mellem nem fáj, nem feszül. És sokat fájt a fejem az elmúlt napokban.2010. okt. 19. 13:50
2/6 A kérdező kommentje:
Lehet, h túlparázom, de nagyon régóta várunk a babára :S
2010. okt. 19. 13:52
4/6 A kérdező kommentje:
jaj de jó :) Köszi.
2010. okt. 19. 13:53
5/6 anonim válasza:
Én is úgyanigy voltam mindig megvoltam ijedve hogy valami baj lesz már 13 hetes vagyok(még mindig tart) holnap lesz az első ultrahangom(már alig várom)!Ugyhogy ne idegeskedj úgyis minden rendben lesz
6/6 A kérdező kommentje:
Remélem :) Köszi szépen.
2010. okt. 19. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!