9 és fél hetesen nem érzem várandósnak magamat, normális ez?
Azért ne ijedj meg az előző válasz miatt...
Igaz, történhet így is, ez benne van a pakliban, de hidd el, van, amikor jobban jársz, ha nem olvasol utána bizonyos dolgoknak, vagy esetleg nagyon szeretnéd olvasni a válaszainkat, de mégsem teszed fel itt a kérdésedet... Mert járhatsz úgy, hogy olyan választ kapsz, amin agyonstresszeled magad...
Gondolkodj pozitívan! És gondolj arra, hogy mindannyian aggódunk a babánkért,- én 7 hetes vagyok, és tényleg jó érezni, hogy húz az alhasam és pufi, néha szurkál jobbról-balról, ha nem tudnám, hogy baba, akkor is tudnom kellene, hogy valami nem az átlagos...
A lényeg, hogy ne parázz, nemsokára UH megint, persze tudom, hogy most örökkévalóságnak tűnik, de foglald le magad, és ne agyalj, ne kreálj történeteket fejben, hanem a jelenre koncentrálj!
És tudd, hogy mindannyian így vagyunk/érzünk/aggódunk/minden rezdülést figyelünk, mint Te!
Boldog babavárást! Találd meg a várakozás örömét!
Én még most , 36 hetesen sem érezném terhesnek magam, ha nem lenne nagy a hasam, és nem mozogna a baba:-)
Semmi tünetem nem volt, sehol, sem az elején, se most a végén. SE hányinger, szédülés, álmosság, szagzavar, se a végére jellemző aranyér, viszér, pisilésinger, gyomorsav...semmi. Úgyhogy ne aggódj, inkább örülj a tünetmentes terhességednek:-)A kezdeti megjön érzés és a mellfájdalom nálam is 10 hét körül tűnt el, de ezek sem voltak erős érzések.
ÚGyhogy ne félj, semmi baj, és további tünetmentes terhességet kívánok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!