Van valaki aki nem kivánta a szexet a terhessége alatt egyáltalán?
Valahogy "zavar",hogy ott van egy kisbaba bennem ,és az az igazság,hogy nem is kivánom .A párom sem erőlteti nem szeretne olyat tenni amivel úgymond árthat . Ha más is van igy vele akkor még annyit irjatok meg kérlek ,hogy kisfiú vagy kisleány van - e a pociban .
24 hkm
Na akkor én kivétel vagyok. :) Mi kislányt várunk, és kb amikor már megfogant, akkor nem kívántam (valahogy ez volt a "jel" :)) és azóta se jött meg a kedvem. A páromat kényesztetem, és volt kb háromszor, hogy amikor ő dolgozott, akkor én segítettem magamon, de nem azért mert olyan hű de nagyon kívántam, csak hát emberi szükséglet... :) Remélem a szülés után hamar helyreáll a dolog, és kívánni fogom én is, különben nem hozzuk össze a kistesót! :D
27 h km
Én nem kívánom a szexet.Max egy hónapban egyszer.Engem is kicsit zavar h ott van a pocimban, főleg meg mikor mocorog is közben!:D A párom szerencsére megértő és nem erőlteti. Amúgy kisfiam lesz!
32hkm
Bár még csak 8+6 hetes vagyok, remélem nem baj ha írok.
Amikor kiderült, hogy babás vagyok (első terhesség) féltünk kicsit, egy hétig nem is szeretkeztünk, ő sem akarta és én sem. Aztán valahogy megtört a jég és azóta minden oké. Én hálisten nagyon kívánom őt és ő is engem, annyi, hogy nem mindig figyel az óvatosságra és néha szólnom kell neki, de nem is baj, jobban megviselne ha állandóan óvatoskodna... :D Én meg is őrülnék ha a baba féltése miatt nem akarna engem...
Köszi nektek is :)
Azzal nincsen baj ,hogy ne akarna engem hiszen jól tudom ,hogy akar csak...1. figyelembe veszi ,hogy én nem kivánom,és az úgy neki nem túl élvezetes ,ha nekem kötelező max .
2. Ő is félti a kis tököst ,szintén másképpen veszi fel mint elöző terhességemet talán mert picit idősebbek érettebbek lettünk (35 évesek vagyunk és elöző babák húszas éveink elején jöttek . )és ezáltal aggódósabbak . :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!