Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki aki nem kivánta a...

Van valaki aki nem kivánta a szexet a terhessége alatt egyáltalán?

Figyelt kérdés

Valahogy "zavar",hogy ott van egy kisbaba bennem ,és az az igazság,hogy nem is kivánom .A párom sem erőlteti nem szeretne olyat tenni amivel úgymond árthat . Ha más is van igy vele akkor még annyit irjatok meg kérlek ,hogy kisfiú vagy kisleány van - e a pociban .

24 hkm

2012. aug. 24. 20:14
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Jajjj köszönöm szépen mindenkinek !:))Akkor nem csak én vagyok ilyen "frigid".Ahogyan olvasom kisfiúkkal várandósan ez duplán igaz .Ami még + rátesz ,hogy aggódósabb vagyok és nem szeretném azt sem ha valami baja lenne a picimnek hiszen nagyon de nagyon várok / várunk rá .))
2012. aug. 25. 14:17
 12/23 anonim ***** válasza:

Na akkor én kivétel vagyok. :) Mi kislányt várunk, és kb amikor már megfogant, akkor nem kívántam (valahogy ez volt a "jel" :)) és azóta se jött meg a kedvem. A páromat kényesztetem, és volt kb háromszor, hogy amikor ő dolgozott, akkor én segítettem magamon, de nem azért mert olyan hű de nagyon kívántam, csak hát emberi szükséglet... :) Remélem a szülés után hamar helyreáll a dolog, és kívánni fogom én is, különben nem hozzuk össze a kistesót! :D

27 h km

2012. aug. 25. 17:33
 13/23 anonim ***** válasza:

Én nem kívánom a szexet.Max egy hónapban egyszer.Engem is kicsit zavar h ott van a pocimban, főleg meg mikor mocorog is közben!:D A párom szerencsére megértő és nem erőlteti. Amúgy kisfiam lesz!

32hkm

2012. aug. 25. 19:01
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is és boldog babavárást mindenkinek .:)) Most ez a legfontosabb .a többi majd utána !
2012. aug. 27. 21:47
 15/23 anonim válasza:
Minden terhesség más és más.... De speciel én sem kívánom,és én is fiút várok....
2012. aug. 31. 12:07
 16/23 anonim ***** válasza:

Bár még csak 8+6 hetes vagyok, remélem nem baj ha írok.

Amikor kiderült, hogy babás vagyok (első terhesség) féltünk kicsit, egy hétig nem is szeretkeztünk, ő sem akarta és én sem. Aztán valahogy megtört a jég és azóta minden oké. Én hálisten nagyon kívánom őt és ő is engem, annyi, hogy nem mindig figyel az óvatosságra és néha szólnom kell neki, de nem is baj, jobban megviselne ha állandóan óvatoskodna... :D Én meg is őrülnék ha a baba féltése miatt nem akarna engem...

2012. aug. 31. 13:05
 17/23 A kérdező kommentje:

Köszi nektek is :)

Azzal nincsen baj ,hogy ne akarna engem hiszen jól tudom ,hogy akar csak...1. figyelembe veszi ,hogy én nem kivánom,és az úgy neki nem túl élvezetes ,ha nekem kötelező max .

2. Ő is félti a kis tököst ,szintén másképpen veszi fel mint elöző terhességemet talán mert picit idősebbek érettebbek lettünk (35 évesek vagyunk és elöző babák húszas éveink elején jöttek . )és ezáltal aggódósabbak . :))

2012. aug. 31. 15:36
 18/23 anonim ***** válasza:
Nekem kislanyom van ,de egyaltalan nem kivantam a testi kontaktust ,.parom is ettol felt ,.ha kivantam is volna a szexet talan akkor sem lettunk volna eggyutt ,hisz o is ettol felt volna ,hogy ne hogy artson ,.igy mashogy oldottuk meg :)))
2012. szept. 1. 00:13
 19/23 A kérdező kommentje:
Ugyanez a helyzet ... nem merünk kockáztatni .Az elején az émelygés + rátett csináltuk néha néha ,de igazán nem volt jó (nekem ) . Mikorra meg már elmúltak a rosszabb napjaim mocorog a drága és a "nem vagyunk egyedül "érzés nem tetszik valahogy ,na meg valóban az ,hogy rettentően féltjük .:)
2012. szept. 2. 16:59
 20/23 anonim ***** válasza:
nálunk apuka szeretné, de én mire oda jutnánk kidőlök a fáradságtol, mert van egy 3 éves kiscsaj aki nem bír ülni:) a vágy megvan, de a kivitelezéssel gond van... 26 hetes
2012. szept. 4. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!