Van valaki aki nem kivánta a szexet a terhessége alatt egyáltalán?
Valahogy "zavar",hogy ott van egy kisbaba bennem ,és az az igazság,hogy nem is kivánom .A párom sem erőlteti nem szeretne olyat tenni amivel úgymond árthat . Ha más is van igy vele akkor még annyit irjatok meg kérlek ,hogy kisfiú vagy kisleány van - e a pociban .
24 hkm
Még nem vagyok terhes, de én meg attól rettegek, hogy kívánni fogjuk és nem szabad...
Az is érdekelne, hogy mások ezt hogy oldották meg...
Bocs, tudom, nem ez volt a kérdés.
Nekem az elején semmi de semmi kedvem nem volt hozzá... aztán a felétől kb nem bírtam magammal egyfolytában az járt az eszemben--- párom viszont valahogy nem tudott benne lenni, ott mozgolódott a baba hasamban, félt hogy gond lesz. kislányt vártam.
szülés után--- sokáig gondolni sem akartam rá, most sem zökkenőmentes a dolog, sok negatív utóhatása lett a szülésnek :(
Szia!
Én is 24 hetes vagyok.
Amikor a kisfiammal voltam terhes, pont úgy voltam, mint te, ugyanúgy éreztem.
Most kislányt várok, és minden pont az ellenkezője, sokkal jobban kívánom a szexet és élvezem, mint valaha, és most nem is zavar a kicsi jelenléte.
Teljesen ég és föld a két terhességem!
Természetes, amit érzel!
Boldog babavárást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!