Nektek kiszorosodott a hasatok alja és a köldöködnél? 28hetes kismama
Nekem is tiszta szőr a hasam, iszonyat. :D De mindenhol mintha erősebb lenne, még az államon is jelentek meg olyanok amik eddig nem voltak. Sztem attól nem lesz csúnyább, hogy egyszer a fotózás kedvéért leszeded. Nem lesz ráírva a pocakodra, hogy frissen borotvált, nem mondja meg senki, hogy szőrös volt-e vagy nem. :) szerintem vihetsz kis plüssmackót, egy kis masnit amivel szépen átkötöd a pocid, mint egy ajándékcsomagot.
Boldog Babavárást!
26 hkm
Szia!
Vigyél plüssmacit, cumisüveget, lufit (ha apa is megy veled, fel lehet fújni akkorára mint a te pocid, és "versenyezhettek", kié nagyobb), ha kislány akkor rongybabát mondjuk, vagy egy kis aranynyakláncot a neve kezdőbetűjével, amit a pocid elé tarthatsz, ha kisfiú akkor egy kisautót. Elviheted az egyik kis rugdalózóját ha vettél már és ráteheted a hasadra, aféle ruhapróbaszerűen. :D Vigyél egy mérőszalagot is, hogy megmutasd, milyen nagy már a pocak, és vihetsz egy fejhallgatót is, mintha a babával éppen zenét hallgattatnál.
Hát így hirtelen ennyi. Ja, és a szőrt ne borotváld le, ami vastagabb/erősebb, azt szemöldökcsipesszel húzd ki, a többit a fotós kiretusálja. :)
Jó szórakozást!
27 h km
Köszönöm a tippeket tanácsokat!! Epilátorral lehet leszedem...magam miatt nem tudnék úgy nyugodtan lenni hogy szőrös a pocakom... :S eddig egyszer sem szedtem le utána sem fogom.. nem hiszem hogy egytől olyan nagy "bajt"csinálnék.
A kis autó tényleg jó ötlet :) a ruhácskát meg a centit már felírtam magamnak :)
Köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!