A ti milyennek élitek meg a magzatmozgásokat?
És ez egyre "rosszabb" lesz :)
Az Én kisfiam már olyanokat művel h rá sem ismerek a hasamra :) már tudom melyik oldalon van, és éppen milyen testrészét tudom majnem megfogni. Sokszor kellemetlen már, főleg amikor kifeszíti magát, de imádom :)
34hkm
Hát igen :) ez már csak "rosszabb lesz". Sokszor nem tudok visszaaludni,elaludni,mert úgy mocorog,hogy képtelenség. Néha csak siklik belül,fentről le,fészkelődik,máskor meg teljesen kifeszíti magát,vagy a pisigömbömre sóz egy nagyot. van,hogy soroz a lábaival,kidugja a fenekét,vagy ilyesmi.. 28 hetesen ezekhez képest semmi volt :) viszont nekem annyira nem látványos a mozgása,mert mellsőfali lepényem van,de ahogy itt már írták,sokszor nekem is félrecsúszik a hasam :) jaj,nagyon szeretem,na! Boldog babavárást Neked!!:)
36 hkm
nekem még picike, imádom hogy mocorog :) persze azért érzem hogy erősödik a pici lába, mert egyre nagyobbakat tud belém rugni, kis focista :D ennél tényleg csak rosszabb lesz
20 hkm
Én is nagyom szeretem, amikor fészkelődik, szerintem tök jó érzés! Sőt, azt bírom a legjobban, amikor teljesen fel van pörögve, engem nagyon szórakoztat.. :)
35hkm
Nekem most kezdett megélénkülni. Nem rég valósággal "kiült" a köldököm mellé, vagy legalább is szerintem az a popsija volt, mert nem sokkal alatta meg kalimpált valamijével, gondolom a lábával. Ugyanilyen hatalmas érzés volt, amikor először dugta oda a fejét a másik oldalon a köldökömhöz, ezt meg onnan tudom, hogy a feje volt, hogy csuklott hozzá, és az a kis gombóc ritmikusan rángott. Nagyon cuki volt!
Amúgy tényleg néha fájdalmas, ahogy mocorog, illetve "félek", hogy becsurgatok, olyanokat rúg a húgyhólyagomba, máskor meg a gyomromat rúgja, és az baromi kellemetlen. De nem bánom, nagyon nagy élmény nekem is és Apának is. :D
Szép babavárást nektek!
27 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!