SOS! Bemenjek az ügyeletre vagy ne? írjatok kérlek többi lent
Figyelt kérdés
Ma erős fejfájásom van, a hasam is görcsölget, illetve szúr a hüvelyembe, érdemes bemennem az ügyeletre? Hőhullámaim vannak és kiver a víz, később fázok, szédülgetek is 1-2 órája! Szerintetek bemenjek az ügyeletre? Félek, nehogy baj legyen2012. aug. 23. 21:18
21/25 anonim válasza:
Én írtam, hogy ugyanúgy érzem magad, mint te.
A méhszájad nem változott a görcsölgetéstől?
Örülök, hogy jól vagytok:)
22/25 A kérdező kommentje:
Méhszáj vizsgálatot nem is csináltak. Ultrahanggal nézték a babámat. Hétfőn megyek a fogadott dokimhoz, mondani fogom neki hogy csináljon méhszáj vizsgálatot is ha lehet.
2012. aug. 25. 20:02
23/25 A kérdező kommentje:
Te nem voltál dokinál? :)
2012. aug. 25. 20:03
24/25 anonim válasza:
Nem, szerintem a melegtől érzem ezeket, illetve van két pici gyerekem, lehet, hogy többet kellene pihennem. Én attól félek, hogy ezek miatt ki fog nyílni a méhszájam.
25/25 A kérdező kommentje:
Próbálj meg pihenni, ez tényleg nagyon fontos, egyébként a dokim azt mondta hogy a sok idegeskedéstől is ki lehet nyílni. Szóval mindentől sajnos.
2012. aug. 26. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!