Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandósság alatt- legszebb...

Várandósság alatt- legszebb pillanatok, érzések?

Figyelt kérdés

Hogy éled meg a várandósság időszakát, melyek azok a pillanatok, amelyek hatalmas örömmel töltenek el? Mit szeretsz legjobban a terhesség alatt?

Mesélj!

2012. aug. 22. 18:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
vannak akik imádják a piros kezeket nyomkodni, azok pontozzák le a válaszolókat... nem értem mi a jó benne de hát ez van! vagy nem tetszik nekik a válasz, nem elégíti ki az igényüket, vagy nem is tudom mi lehet az oka
2012. aug. 24. 11:36
 12/21 anonim ***** válasza:
92%
Nem akartunk babát, az első pár + teszt még aggódás volt de azóta minden perc egy csoda volt (sajnos csak 11 hétig...), már a tudat is hogy egy élet fejlődik bennem, amikor a 8. héten láthatóan nőtt a pocakom, minden terhességi jel (folyamatos evés, alvás), apuka öröme és simogatása, minden egy csodaszép hosszú elronthatatlan perc lett :-)
2012. aug. 25. 14:11
 13/21 anonim ***** válasza:

=)

Mikor először rúgott összetéveszthetetlenül

Mikor megmondták,hogy tutira kislány (először fiút mondtak,mindegy is volt,h.mi lesz,de jó volt)

Mikor Apuka először simogatta meg a pocimat( nem tervezett baba volt és a párom nagyon durván bepánikolt)

Mikor Apuka először érezte a mocorgást

Mikor összeraktuk a kiságyat és láthattuk készen,ágyneművel mindennel együtt

Mikor összeraktuk a piperéjét és éreztük a babahintőpor illatát

És most már várom a legszebb pillanatot :)

35hkm

2012. aug. 27. 19:46
 14/21 A kérdező kommentje:

Az én felejthetetlen pillanataim:

amikor megláttuk a 12. heti UH-n, ahogy integet és mozog

amikor először észleltem a pici mozgását

amikor meghallottuk, hogy dobog a pici szíve és a férjem könnyes szemmel, meghatódva hallgatta

amikor megtudtuk, hogy kislány lesz és a férjem hihetetlen büszkeséggel vett róla tudomást

amikor már a férjem is érezte a pici rugdosását

amikor megtudtuk az amnio után, hogy a picit megtarthatjuk és egészséges

amikor ezek után elkezdhettem NEKI vásárolgatni

amikor megkaptuk az első UH képet (ugyanis előtte úgy takarta magát, hogy nem sikerült a dokinak)

amikor az UH után a képpel elmentem a férjem munkahelyére és megmutattam neki, ő meghatódva és büszkén nézte, és gyorsan beszaladt megmutatni a munkatársainak a kislányát

amikor ugyanezen a napon, este percekig nézte az UH képet

De a legfelejthetetlenebb mégis az a pillanat lesz, amikor megszületik...

29 hkm

2012. aug. 29. 15:03
 15/21 anonim ***** válasza:

Az első + teszt.

Aztán a második + teszt és a harmadik is. :)) Nem akartam elhinni, hogy végre összejött.

Aztán az első UH vizsgálat, legfőképpen azért, mert már volt szívhang is. Aztán minden UH egy élmény volt, imádtam dokihoz járni, hogy láthassam a babánkat. Minden alkalommal egy halom képpel eresztett útnak az orvos. :))

Amikor először éreztem mocorogni. Még csak a kis buborékokat, lepkéket a pocakomban. Aztán amikor először megmozdult. Utána imádtam, hogy folyton mocorog.

A 4D! Az szuper volt! Már gyönyörűen látszott a pofija, mindene.

Izgi volt a babaszobát tervezni és berendezni, függönyt venni, matracot a kiságyba. Válogatni a babaholmikat, amiket kölcsön kaptunk.

Én imádtam azt is, hogy az emberek az utcán kedvesen mosolyognak, hogy a munkahelyemen gratulálnak a gömbölyödő pocakomat látva.

Valamint azt is szerettem, hogy az orvosi vizsgálatokra soron kívül hívtak be. :)))

2012. szept. 5. 17:48
 16/21 anonim ***** válasza:
Lányok a legeslegcsodálatosabb az lesz, mikor meglátjátok a magzatmázas buksiját és meghalljátok a sírását. Nahát annál nagyobb csoda csak az mikor először megfoghatod :-) én már 11 napja éltem ezt át először, de ezek a pillanatok kitörölhetetlenek!
2012. szept. 5. 20:21
 17/21 anonim ***** válasza:

Amikor a 37. héten nem mozgott,nem volt felébreszthető a lányom, rohantunk a kórházba, és azt mutatta a gép, hogy van szívhangja.ÉL. Amíg élek nem fogom elfelejteni azt a csodás pillanatot. Hihetetlenül aggódtunk.

Amikor felfogtam, hogy most szülés lesz, és tudtam, hogy már csak kis idő, és a kezemben foghatom.

2012. szept. 6. 10:49
 18/21 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy az lesz a legszebb pillanat, amikor végre karjainkban tarhatjuk a kisbabánkat. Én már alig várom, de nagyon félek..
2012. szept. 7. 10:02
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekem eddig a mai nap, ugyanis ma erősítette meg az orvosom, hogy megfogant egy kis csoda :)
2012. okt. 30. 15:16
 20/21 anonim ***** válasza:
GRATULÁLOK, sok boldogságot!
2012. okt. 30. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!