Várandósság alatt- legszebb pillanatok, érzések?
Hogy éled meg a várandósság időszakát, melyek azok a pillanatok, amelyek hatalmas örömmel töltenek el? Mit szeretsz legjobban a terhesség alatt?
Mesélj!
=)
Mikor először rúgott összetéveszthetetlenül
Mikor megmondták,hogy tutira kislány (először fiút mondtak,mindegy is volt,h.mi lesz,de jó volt)
Mikor Apuka először simogatta meg a pocimat( nem tervezett baba volt és a párom nagyon durván bepánikolt)
Mikor Apuka először érezte a mocorgást
Mikor összeraktuk a kiságyat és láthattuk készen,ágyneművel mindennel együtt
Mikor összeraktuk a piperéjét és éreztük a babahintőpor illatát
És most már várom a legszebb pillanatot :)
35hkm
Az én felejthetetlen pillanataim:
amikor megláttuk a 12. heti UH-n, ahogy integet és mozog
amikor először észleltem a pici mozgását
amikor meghallottuk, hogy dobog a pici szíve és a férjem könnyes szemmel, meghatódva hallgatta
amikor megtudtuk, hogy kislány lesz és a férjem hihetetlen büszkeséggel vett róla tudomást
amikor már a férjem is érezte a pici rugdosását
amikor megtudtuk az amnio után, hogy a picit megtarthatjuk és egészséges
amikor ezek után elkezdhettem NEKI vásárolgatni
amikor megkaptuk az első UH képet (ugyanis előtte úgy takarta magát, hogy nem sikerült a dokinak)
amikor az UH után a képpel elmentem a férjem munkahelyére és megmutattam neki, ő meghatódva és büszkén nézte, és gyorsan beszaladt megmutatni a munkatársainak a kislányát
amikor ugyanezen a napon, este percekig nézte az UH képet
De a legfelejthetetlenebb mégis az a pillanat lesz, amikor megszületik...
29 hkm
Az első + teszt.
Aztán a második + teszt és a harmadik is. :)) Nem akartam elhinni, hogy végre összejött.
Aztán az első UH vizsgálat, legfőképpen azért, mert már volt szívhang is. Aztán minden UH egy élmény volt, imádtam dokihoz járni, hogy láthassam a babánkat. Minden alkalommal egy halom képpel eresztett útnak az orvos. :))
Amikor először éreztem mocorogni. Még csak a kis buborékokat, lepkéket a pocakomban. Aztán amikor először megmozdult. Utána imádtam, hogy folyton mocorog.
A 4D! Az szuper volt! Már gyönyörűen látszott a pofija, mindene.
Izgi volt a babaszobát tervezni és berendezni, függönyt venni, matracot a kiságyba. Válogatni a babaholmikat, amiket kölcsön kaptunk.
Én imádtam azt is, hogy az emberek az utcán kedvesen mosolyognak, hogy a munkahelyemen gratulálnak a gömbölyödő pocakomat látva.
Valamint azt is szerettem, hogy az orvosi vizsgálatokra soron kívül hívtak be. :)))
Amikor a 37. héten nem mozgott,nem volt felébreszthető a lányom, rohantunk a kórházba, és azt mutatta a gép, hogy van szívhangja.ÉL. Amíg élek nem fogom elfelejteni azt a csodás pillanatot. Hihetetlenül aggódtunk.
Amikor felfogtam, hogy most szülés lesz, és tudtam, hogy már csak kis idő, és a kezemben foghatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!