Aki védekezés melett lett terhes, az hogyan védekezett?
Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 17:10
1/23 anonim 

válasza:

megszakítással...bár ez nem mondható védekezésnek
3/23 anonim 

válasza:

pharmatex hüvelytabletta
ennek eredményeként 29 hetes kismama vagyok kisfiúnk lesz
4/23 anonim 

válasza:

Az a baj, h itt névtelenül irogathat mki mindent, hogy tabletta mellett, hüvelykúp mellett...tablettánál, h nem volt jó a szerevezetének, nem volt elég erős a hormon, ami benne volt, pedig aztán ő mindig pontosan szedte...pharmatexnél hogy az egy kaki, nem is jó védekezési mód stb. De gyakorlatilag a tabi melletti teherbeesés esélye szinte nulla, ha vki JÓL szedi, nem hagy ki eyy szemet sem, nincs hasmenése, nem szed antibiotikumot stb. Ilyenkor egyébként mellőzni kell a szexuális életet, nem kell dupla szemet bekapni, biztos "kiment a hatása" alapon. A pharmatex ugyanez, ki kell várni a hatóidőt, nincs mese. A megzsakításosból meg akkor lesz baba, ha a férfi 2-3 másodperccel kéősbb veszi ki, pedig már ejakulál. Előváladékban is van spermium igen, de gyakorlatilag szinte semmi esély a teherbeesésre, mert kevés hozzá.
5/23 anonim 

válasza:

hú de okos vagy Vica !
te talán mindet kipróbáltad azért osztod itt az észt?
képzeld el hogy mi minden előírást betartottunk,nem tinik vagyunk mégse használt a tabletta, hormontartalmút meg nem szedhetek trombózis miatt,. nem mintha magyarázkodnom kéne de ne legyél már olyan kis mindent tudó.
a 29 hetes kismama
6/23 anonim 

válasza:

Milyen tabletta nem használt neked kedves utolsó?
7/23 anonim 

válasza:

Nuvaringet használtam és ugye van 7napos szünidő minden hónapban. Hát nálunk ekkor jöhetett össze a bébi. Hozzátenném, hogy 2évig sosem volt vele bajom , 1x voltunk mentes időben együtt, hát meglett a gyümölcse. Az orvos nem mondta, hogy baj lehet én pedig úgy voltam vele miért ne védne a tájékoztatóban nem hívták fel a figyelmet erre. Mint kiderül mivel ez helyileg hat amikor nincs fent alig vagy sehogy sem véd.
8/23 anonim 

válasza:

Nuvaring használ a szünetben plussz az is hormontartalmú ugyan ugy nem javasolják trombózis hajlammal rendelkezőknek 6 éve használom valami más lehetett a bibi lehet kevés volt a hormon.Nem híztál meg azóta mióta felírták?
9/23 anonim 

válasza:

Megszakítással...ez a Vica meg egy ész,nem lehet ellene mit tenni:)))ő maga a tökély :)))
10/23 anonim 

válasza:

Nekem az orvosom mondta (mikor megtudtam, hogy terhes vagyok váltottam), hogy az lehetett a baj. Nem híztam egyáltalán. Én sem értem mert mint írtam szuper volt, imádtam. Másra mondjuk nem is tudok gondolni, mert 1x fordult elő és bumm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!