Mi a véleményetek a Napsugár névről?
Január 2.-ára vagyok kiírva, remélem napra pontosan jön, már alig várom :) Egyébként az Anna és a Lilla név nekem is tetszik, ezek is benne vannak az ötletlistámban!
Miért kell várnotok másfél évet? :( Mi is várhattunk volna még, de besikerült, úgy voltam vele ha jönni akar had jöjjön! :)
Mi mindketten januáriak vagyunk a párommal (ő 6.-a, én 30.-a) és mindketten jó fejek vagyunk, úgyhogy ebből már csak jó sülhet ki!:D
Most készülünk külföldre, hogy megalapozzuk a jövőnket, mert itt nem nagyon sikerül.:( De ha ott ledolgoztam egy évet, akkor nem várunk tovább.:) Az sem lesz tökéletes, de jobb lesz, mint ami most van. Persze ha besikerülne, akkor mi is megtartanánk gondolkodás nélkül, de nagyon nehéz lenne, szóval ezt a 1,5 évet már ki kell bírnunk valahogy.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!