Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a Napsugár...

Mi a véleményetek a Napsugár névről?

Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 15:22
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Nekem meg a Boglárka nem tetszik sajnos, nekem erről jut eszembe egy buta ismerősöm, pedig ez illene a vezetéknevünkhöz is. A Kamilla is gyönyörű, de nem illik a vezetéknévhez, kicsit nyelvtörős lenne sajnos :(

Köszönöm a válaszokat :)

2012. aug. 22. 15:36
 12/27 anonim ***** válasza:
48%
a Jázmin szép :) az én kislányom Leila lesz
2012. aug. 22. 15:41
 13/27 anonim ***** válasza:
36%

Tényleg nem emlékszik erre a Napsugára senki?

[link]

Azt mondták 21 éves, de ha ez nem volt 40 akkor vadászkutya legyek. Élőben nyomultak, volt alatta ilyen erotikus music (zsötem), sokkoló volt:-)

Ha egy tanácsot megfogadsz ezt a nevet neee..:P

2012. aug. 22. 15:42
 14/27 A kérdező kommentje:

Napsugár név kizárva :D

Köszönöm a linket! :)

2012. aug. 22. 15:47
 15/27 A kérdező kommentje:
A Leila név is szép, de így hívjak az egyik nagyon közeli ismerősünket :)
2012. aug. 22. 15:48
 16/27 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nagyon is szép név! Nekem meg az a tündéri kislány jut eszembe erről a névről, aki Friderikusznak a Gyerekszáj című műsorában szerepelt. Imádnivaló, tündéri kislány volt. Sajnos videót nem találtam róla, pedig az adná vissza a legjobban ennek a kislánynak a báját, de tényleg hihetetlen édes volt. Én még emlékszem rá, pedig én is gyerek voltam, amikor láttam.

Itt egy kép róla: [link]

Hátha még ti is emlékeztek rá! Nekem abszolút pozitív ez a név és egyáltalán nem kisebbségi, ahogy írta valaki. A Dzsenifer, Dzsesszika, Vanessza, Amanda és társai sokkal inkább azok. Nekem inkább egy mosolygós szőke kislány jut róla eszembe. Jázminból meg már annyi van, hogy Dunát lehet velük rekeszteni, bár ha neked tetszik, akkor ez nem lehet akadály (egyébként szerintem is szép név).

Egyébként szerintem a legtöbb névvel tudna valaki negatív példát felhozni, nem lenne szabad ez alapján dönteni. Látod itt sem ismerte senki ezt a nőszemélyt, akit valaki belinkelt, én meg sem néztem...

Gratulálok a kislányodhoz!

2012. aug. 22. 17:42
 17/27 A kérdező kommentje:
Kedves 16-os, köszönöm a linkedet, azt én sem hiszem hogy kisebbségi a Napsugár név, és ne aggódj nem ez alapján fogok dönteni :) a Jázmin és gy rengeteg van de ez engem nem igazán zavar, a Kamilla viszont nyelvtörős lenne, viszont tetszik még a Blanka, Bianka, ami illene is a vezetéknevünkhöz, mert az is B betűvel kezdődik! :) Köszönöm a gratulációd :)
2012. aug. 22. 20:47
 18/27 anonim ***** válasza:

Megint 16-os vagyok. Közben eszembe jutott, hogy a legszebb név, amit életemben hallottam: Balatoni Napsugár. :)

Volt egy Bianka nevű csoporttársam főiskolán, aki egy nagyon édes és jólelkű lány volt. Akkor megszerettem ezt a nevet, úgyhogy szerintem az is szép.:))

2012. aug. 22. 20:52
 19/27 A kérdező kommentje:
Kedves 16-os neked van gyermeked? :) Kíváncsi lennék mi a neve ? :) Egyébként nagyon nehéz a név választás számomra, úgy hogy még a közelbe sincs a döntés :)
2012. aug. 22. 20:56
 20/27 anonim ***** válasza:

16. vagyok

Nincs gyerekem sajnos, csak 1,5 év múlva kezdünk próbálkozni, de már számolom a napokat.:) Egyébként én már tudom a leendő gyerekeim nevét, de azok a mai nevek mellett már túl snassznak és gyakorinak számítanak, de nekem akkor is ezek állnak közel a szívemhez. Lány: Anna. Fiú: Péter.

De ezeken kívül még ezek is tetszenek: Emma, Ivett, Lotti, Sára, Abigél, Adrienn, Boglárka, Emese, Virág, Gréta, Jázmin, Lili, Lilla, Melinda, Róza.

Hátha valamelyik megtetszik neked.:) Majd írd meg légyszi, hogy végül melyik nevet kapta a kislányod!:) Mikor születik?

2012. aug. 22. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!