Mi a véleményetek erről a névről?
Figyelt kérdés
Leventének hívnánk. Nagyon c.....os név?2012. aug. 16. 07:48
1/9 anonim válasza:
Nagyon szép magyar név! Nyugodtan adjátok ezt a nevet!:)
2/9 anonim válasza:
Szia! Szerintem nem az! Van néhány ilyen nevű ismerősöm, és egyikük sem napbarnított! ;) Nekem is tetszik, csak páromnak nem.
3/9 anonim válasza:
Nagyon sok Levente van mostanában...
4/9 anonim válasza:
Párom magyar neve is Levente (párom amúgy kínai), semmi cigós nincs benne! Szerintem nagyon szép név!!!
6/9 anonim válasza:
Nekem Levente lett volna, ha fiam lesz, de Szofink lesz.
Szerintem nagyon szép és divatos név.
37 hkm
7/9 anonim válasza:
Ez az egy név tetszett igazán, de apa után László lesz a kisfiunk. Szerintem nagyon szép név, és egyáltalán nem c...nyos.
8/9 anonim válasza:
TÖMEGNÉV!!! NEM ADNÁM A GYEREKNEK! MINDEN HARMADIK KISFIÚT ÍGY HÍVNAK MOSTANÁBAN! BENCE, MÁTÉ, LEVENTE.
9/9 anonim válasza:
Érdekes, a környezetemben egy Levente nevű babát vagy kisgyereket sem ismerek. Sőt a felnőttek között is csak keveset.
Szerintem szép magyar név, lehet, hogy az én gyerekemet is így hívják majd! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!