Kismamik, hány hetesen készítitek el a kiságyat, babaruhákat? 35+5 hetes vagyok.
Szia!
Én tegnap fejeztem be, kb. egy hétig pakolásztam, takarítottam, mostam, vasaltam. Ma vagyok 38 hetes és tegnap derült ki, hogy holnap lesz a császármetszés :)
Szerintem már csináld! Boldog készülődést!
Én is ilyenkor már megcsináltam mindent.Aztán most azon gondolkozok,hogy ki kéne mosni még egyszer mindent...nem tudom.A pólyát ma mostam és vasaltam ki.
38 h
szia én a te ,,korodban" készítettem össze. 35 héten, mert mi van ha hamarabb érkezik a manóm. erre jól megviccelt és 40+5 lett a vége. de nem baj. :)
mikor megtudtam a nemét rámjött a vásárlós láz, és végig vásároltam a terhességet, mindíg csak egy-egy darabot, egy kis bady, egy kis sapka, zokni, minden hétre volt valami, így anyagilag sem mentünk csődbe, mert fokozatosan vásároltunk be. további jó babavárást. :)
35 héten kezdtem el az ágyat berendezni, és kimosni a ruhákat!
ebben az időben hamar szárad!
könnyű szülést!
36. héten mostam és vasaltam és minden bezacskózva raktam még csak be a szekrénybe. Ekkor takarítottam át a babakocsit is.
A 38. héten egy este rendszeres jóslóim voltak, elmúltak, de másnap a férjem összerakta a kiságyat, de a matracot még nem bontottam ki a csomagolásból, a lepedőt nem raktam le, csak összeraktuk, felraktam a baldachint és az egészet letakartam egy hatalmas lepedővel, hogy ne porosodjon. A kiírt dátum előtt szültem három nappal, akkor már csak mindent ki kellett szedni a zacsiból (mellesleg már így sem volt semmilyen illata a ruháknak, a vasalás illatát sem éreztem rajta).
Egyébként én az utolsó két hétben pörögtem a legjobban, állandóan csavarogtam, a világot meg tudtam volna váltani, ha elfáradtam, akkor leültem. MInden nap takarítottam és főztem, arra gondolva, hátha aznap szülök és jobb lesz a tiszta lakásba hazajönni majd úgy, hogy van kaja is a hűtőben. Tehát akkor már nem bántam volna, ha maradt volna valamilyen lomolni valóm még, mert ha rossz idő volt, akkor otthon unatkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!