Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vélemény? Szerintetek sem...

Vélemény? Szerintetek sem szép nevet választottam?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik :) Leona lesz a 2.kislányunk. Az elsőnek is szép különleges a neve.De akkor is rongáltak főleg a család h ez milyen név?De most már oda vannak h milyen szép. Most ugyan ez megy a Leonával. Sőt anyám azt mondja ez fiús név..anyós még el van de ő is mondja h nem választunk mást?De NEM! Már a 3 évesem is Leonának szólítja a tesót a hasamban! Szerintetek jó név?? :)
2012. aug. 22. 12:53
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem kirívó a Leona név nem lesz gondja felnőttként!Az Eperke már más valóban! A Levente szép név Bence nem tetszik :)! Meghallgatok mást!Így érdekel a vélemény igazából!De bárki bármit mondd akkor sem változtatnám meg a véleményem így gondoltam :D
2012. aug. 22. 13:59
 22/27 A kérdező kommentje:
Én néha le Leo-zom már most de a férjem azt mondja na neee :). Igazából nem kell becézgetni Nandámat sem becézzük sőt kikéri magának már most 3.évesen ha lebecézik. VAn aki mondja neki Nandika Nandus ilyesmi.De ő mondja h én Nanda vagyok!!! :)
2012. aug. 22. 14:00
 23/27 A kérdező kommentje:
Jaa h hívják a kiscsajodat?
2012. aug. 22. 14:01
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

20-as vagyok.

Kirának hívják. A Dédijén látom, hogy gondban van a becézéssel, már mindenhogy hívta, de valószínű, Neki sem tetszik egyik se.

2012. aug. 22. 14:08
 25/27 A kérdező kommentje:
A mi dédink dettó :) miért nem ez+az a neve? Hogy lehet ilyen neve stb...?
2012. aug. 22. 14:12
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik munkatársam lányát Leonának hívják, és Leának becézik. Már tinilány egyébként. Szerintem nem férfias, csak sokan a mélyhangrendű magánhangzók miatt érzik annak. Nektek kell, hogy tetsszen a név. Ahogy látom a mai névadásokat, vannak, akik a kedvelt, elterjedt neveket kedvelik, pl. Jázmin, Hanna, Bence stb. Vannak, akik hagyománytisztelők, pl. Katalin, György stb.- bár ez egyre ritkább. Vannak, akik a magyar vagy a bibliai nevek mellett teszik le a voksukat. És persze vannak, akik különlegesebb neveket választanak. Én a legutolsót pártolom, bár persze bizonyos határok között. A Dzsenifer, Vanessza, Krisztofer már nálam is kiüti a biztosítékot. Nem túl jó szerintem, ha 5 ugyanolyan nevű van a környezetében, pl. iskolában. De ez az én egyéni véleményem. Meg aztán az sem igaz, hogy egy 40 éves Kitti az hülyén hangzik, mert az kislányos. Na és a Panna, Panka, Dorka, Borka akkor nem ugyanez? Itt arról van szó, hogy mindenkinek meg vannak a favorit nevei, és ez így van jól, ettől színes a világ!
2012. aug. 22. 14:46
 27/27 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik a Leona ,adnam is ha lenne lanyunk(most varom a masodik fiunkat).

De nalunk tobb szempont miatt nem listas (sajnos) ez a nev:

-ferjemnek majdnem volt kapcsolata egy Leona nevu csajjal (igy O nem akarja)

-a vezeteknevunk "l"-lel vegzodik.

Olyan rossz mert a ferjem exenek is nagyon tetszik a neve (Viola) meg ennek a "majdnem" exnek is:) Gyagya ferjem csak szep nevu not talalt?:D

A Nanda viszont nem tetszik.De nektek kell,hogy tetszen es nektet tetszik is az a lenyeg. Szerintem se kell a becezest eroltetni. Az en nagyobbik fiam Erik(3 eves) es O se engedi,hogy mashogy hivjak.

2012. aug. 23. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!