Vélemény? Szerintetek sem szép nevet választottam?
Nekem tetszik,egyátalán nem fiús!Akkor Leon/Leó lenne!
Gratulálok a babához!
Köszi a sok választ :)! Szerintem nem egy annyira különleges sőt még a naptárban is benne van a másik lányomé benne sincs!
az Ő neve Nanda :)
Nekem tetszik.:)
Egyébként az a lényeg,hogy neked és a párodnak tetsszen.
Nálunk is voltak véleménykinyilvánítások a nevekről.
Könnyen megoldottam...:)
Mindenkinek megmondtam aki húzta rá a száját,hogy nekünk tetszik akinek pedig nem az majd ad a saját gyerekének más nevet.:)
14-es mik a fiaid nevei?
15ös amúgy őszintén szólva nem zavar h kinek nem tetszik :) de azért érdekel ki mit mondd!
Szerintem amúgy nagyon is szép név a NANDA :) ! Most gondolj bele h vki azt adja a lányának h Zulejka na az már brutál sztem!
14-es vagyok, van zulejka ismerősöm, nah az se tetszik... :)
nekem inkább a 7köznapi nevek jönnek be ...lánynél, petra, zsófi, zsanett, hanna, ... fiaim: levente, bence amik tetszettek..márk, máté, gergely,
épp ezért mert mindenkinek más tetszik a szülők döntése, ne befolyásoljon senki titeket!!!! csak 1-et vegyetek figyelembe ha "nagy" lesz akkor majd tetszen neki is illetve h pl hülyén mutatna egy akár 20-as 30-as nőnek hogy eperke.... :):)
Szerintem szép név, nektek tetszen, a család meg megszokja majd.
Hogy fogjátok becézni? Azzal gondba lennék, bár a kislányomnak is olyan neve van, aminek a becézései nem tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!