Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vélemény? Szerintetek sem...

Vélemény? Szerintetek sem szép nevet választottam?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik :) Leona lesz a 2.kislányunk. Az elsőnek is szép különleges a neve.De akkor is rongáltak főleg a család h ez milyen név?De most már oda vannak h milyen szép. Most ugyan ez megy a Leonával. Sőt anyám azt mondja ez fiús név..anyós még el van de ő is mondja h nem választunk mást?De NEM! Már a 3 évesem is Leonának szólítja a tesót a hasamban! Szerintetek jó név?? :)
2012. aug. 22. 12:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik,egyátalán nem fiús!Akkor Leon/Leó lenne!

Gratulálok a babához!

2012. aug. 22. 13:17
 12/27 anonim ***** válasza:
Hát nem rossz de nekem az a bajom hogy nem tudom hogy becézni, nálunk is fiúnévben volt listás a Leon és Leonárd de mindeki egyből azt mondta rá hogy Leó az meg szörnyű szerintem egy kis csecsemőre, kisgyerekre ...max. középkorúan lesz jó neki. Nekem szempont volt a becézhetőség is.
2012. aug. 22. 13:21
 13/27 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ :)! Szerintem nem egy annyira különleges sőt még a naptárban is benne van a másik lányomé benne sincs!

az Ő neve Nanda :)

2012. aug. 22. 13:29
 14/27 anonim ***** válasza:
Nem rossz , de ha lányom lenne nem adnám neki,viszont az elsőn megértem miért akadtak fent,,,nah az a név nem szép, de ízlések és pofonok..lehet neked vagy másnak nem jönne be a mi fiunk nevei..ennyi..nektek kell dönteni de az első lányotok után ez már nem annyira rossz, sőt... :)
2012. aug. 22. 13:39
 15/27 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik.:)

Egyébként az a lényeg,hogy neked és a párodnak tetsszen.

Nálunk is voltak véleménykinyilvánítások a nevekről.

Könnyen megoldottam...:)

Mindenkinek megmondtam aki húzta rá a száját,hogy nekünk tetszik akinek pedig nem az majd ad a saját gyerekének más nevet.:)

2012. aug. 22. 13:40
 16/27 A kérdező kommentje:

14-es mik a fiaid nevei?

15ös amúgy őszintén szólva nem zavar h kinek nem tetszik :) de azért érdekel ki mit mondd!

Szerintem amúgy nagyon is szép név a NANDA :) ! Most gondolj bele h vki azt adja a lányának h Zulejka na az már brutál sztem!

2012. aug. 22. 13:45
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
15 vagyok az én lányom Lora lesz,ha fiú lett volna akkor pedig Noé.
2012. aug. 22. 13:49
 18/27 anonim ***** válasza:
"őszintén szólva nem zavar h kinek nem tetszik :) de azért érdekel ki mit mondd!" Tehát érdekel, hogy kinek tetszik. Különben meg ha nem érdekelne akkor nem írtad volna ki a kérdést!!
2012. aug. 22. 13:49
 19/27 anonim ***** válasza:

14-es vagyok, van zulejka ismerősöm, nah az se tetszik... :)

nekem inkább a 7köznapi nevek jönnek be ...lánynél, petra, zsófi, zsanett, hanna, ... fiaim: levente, bence amik tetszettek..márk, máté, gergely,

épp ezért mert mindenkinek más tetszik a szülők döntése, ne befolyásoljon senki titeket!!!! csak 1-et vegyetek figyelembe ha "nagy" lesz akkor majd tetszen neki is illetve h pl hülyén mutatna egy akár 20-as 30-as nőnek hogy eperke.... :):)

2012. aug. 22. 13:52
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szép név, nektek tetszen, a család meg megszokja majd.

Hogy fogjátok becézni? Azzal gondba lennék, bár a kislányomnak is olyan neve van, aminek a becézései nem tetszenek.

2012. aug. 22. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!