Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vélemény? Szerintetek sem...

Vélemény? Szerintetek sem szép nevet választottam?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik :) Leona lesz a 2.kislányunk. Az elsőnek is szép különleges a neve.De akkor is rongáltak főleg a család h ez milyen név?De most már oda vannak h milyen szép. Most ugyan ez megy a Leonával. Sőt anyám azt mondja ez fiús név..anyós még el van de ő is mondja h nem választunk mást?De NEM! Már a 3 évesem is Leonának szólítja a tesót a hasamban! Szerintetek jó név?? :)
2012. aug. 22. 12:53
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Szép név.Én nem adnám mert az egyik kutyánkat hívták igy.
2012. aug. 22. 12:55
 2/27 anonim ***** válasza:

Túl külföldies hangzású, szép név, de nem egy magyar kislánynak, pláne egy magyar vezetéknévhez mellé!

Olyan rivalkodó név.

2012. aug. 22. 12:55
 3/27 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszik
2012. aug. 22. 12:56
 4/27 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint nem tetszik.De nektek kell választani.
2012. aug. 22. 12:56
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szép:) nektek kell, hogy tetszen:)

Ismerosunk kislanyat leonettanak hibjak, netti a beceneve. Nincs rajta senki megrokonyodve, hogy megis milyen nev ez:) nekik tetszett, igy mindenki hozzaszokott.

2012. aug. 22. 12:58
 6/27 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik. Az elsőt hogy hívják?
2012. aug. 22. 13:02
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kicsit idegen, de szép név. Ne hagyjátok magatokat, ami nektek tetszik az legyen.

Nálunk Linett lesz, megoszlanak a vélemények de nem érdekel.

8/27 anonim ***** válasza:
62%
Múltkor a játszón megismerkedtünk egy kisfiúval, akit: Leonnak hívtak. Nekem furi, ahogy a Leona is. Szerintem felesleges a puccoskodás, de nektek kell hogy tetszen. Én mindig arra gondoltam, amikor nevet választottam, hogyha 20éves lesz a lányom, akkor is jó lesz-e ez a név? De ne aggódj, a sok Eperke, Dzsennifer, Kíra, Míra, Leila között fel sem fog tűnni a Leona :) (nem bántásból)
 9/27 anonim ***** válasza:

Én fiúnévben gondolkodtam a Leon néven, nálam listás volt, de végül mást választottunk.

Nekem a Leona annyira nem tetszik személy szerint, de szép név, az én fülemnek nem extrém különleges, elfogadható. Sokan biztosan fognak csodálkozni rajta, esetleg visszakérdeznek, de meg fogják szokni.

Az 1. kislánynak mi a neve, meg lehet kérdezni?

2012. aug. 22. 13:04
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
szép név
2012. aug. 22. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!