Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A szülésznőtökkel a szülésig...

A szülésznőtökkel a szülésig hányszor találkoztok? Alkalmanként mennyi pénzt kér?

Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 12:15
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Az első két szülésemnél nem volt szülésznőm, csak fogadott dokim. Bár fordítva lett volna! Ez a harmadik,utolsó babánk, többet nem szeretnénk, most remélem végre megtapasztalhatom milyen a gyengéd születés, szülés. Ebben maximális partner a szülésznő, aki világra fogja segíteni a kisbabámat.

Az első két szülésünk komplikációmentes volt, az orvos csak akkor nyúlt hozzám, lépett közelebb, mikor a szülésznő már világra segítette a gyermekünket és elkezdhetett varrni. Mindkétszer repedésem volt, nem gátmetszésem. Két különböző doki és különböző kórházban. Az első szülésnél a szülésznő kezéből kicsúszott születés után a baba, majdnem leesett az asztalról, a második szülésemnél a szülésznő eltörte a babám kulcscsontját.

Ha szülés alatt komplikáció adódik, biztos vagyok benne, hogy az ügyeletes doki is mindent meg fog tenni, hogy megmentsen minket. Tudom bármikor lehet baj, de az előző szüléseim miatt őszintén remélhetem, hogy most sem lesz.

Nekem ezért fontos csak a szülésznő felfogadása. Normál, sima, komplikációmentes szülésnél ő a fontos.

Abban teljesen igazatok van, hogy mi idéztük elő ezt az áldatlan állapotot, amit szerintem már nem lehet megszűntetni. Mert mindig lesz valaki aki ad. Meg lehet hálálni a segítséget, de elszálltunk nagyon. Olyan mintha valaki elkezdett volna anno licitálgatni egymásra, hogy kinek mennyit ér meg a gyermeke élete, egészsége. Mint a viccben, ahol áthívják vacsira egymást a szomszédok, indulnak a zsíros kenyértől, a végén libamájat esznek. Nem tudom ismeritek-e...Sajnos ma már nem vicc, hanem a valóság.

2009. júl. 30. 14:57
 22/22 anonim ***** válasza:
Pontosan igazad van!de a legszörnyübb,hogy már nem hálábol adunk,hanem megmondják hogy ENNYI!biztos nem lesz gond az ügyeletessel,mert nálam is addig,mig nem tudta hogy van fogadott orvosom,elllátott,mosolygott,kedves volt.ahogy megtudta,hogy van dokim?...azota nem láttam.és,még én is megszivhatom most,hogy a másodikkal is fogadtam.mi van,ha egyszerre megyek olyan nővel szülni,aki szintén megfogadta????akkor kezdhetnénk talán licitálni?nem fogok.csak akkor jöjjön kedvesen az ügyeletes.
2009. júl. 30. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!