A szülésznőtökkel a szülésig hányszor találkoztok? Alkalmanként mennyi pénzt kér?
Az első két szülésemnél nem volt szülésznőm, csak fogadott dokim. Bár fordítva lett volna! Ez a harmadik,utolsó babánk, többet nem szeretnénk, most remélem végre megtapasztalhatom milyen a gyengéd születés, szülés. Ebben maximális partner a szülésznő, aki világra fogja segíteni a kisbabámat.
Az első két szülésünk komplikációmentes volt, az orvos csak akkor nyúlt hozzám, lépett közelebb, mikor a szülésznő már világra segítette a gyermekünket és elkezdhetett varrni. Mindkétszer repedésem volt, nem gátmetszésem. Két különböző doki és különböző kórházban. Az első szülésnél a szülésznő kezéből kicsúszott születés után a baba, majdnem leesett az asztalról, a második szülésemnél a szülésznő eltörte a babám kulcscsontját.
Ha szülés alatt komplikáció adódik, biztos vagyok benne, hogy az ügyeletes doki is mindent meg fog tenni, hogy megmentsen minket. Tudom bármikor lehet baj, de az előző szüléseim miatt őszintén remélhetem, hogy most sem lesz.
Nekem ezért fontos csak a szülésznő felfogadása. Normál, sima, komplikációmentes szülésnél ő a fontos.
Abban teljesen igazatok van, hogy mi idéztük elő ezt az áldatlan állapotot, amit szerintem már nem lehet megszűntetni. Mert mindig lesz valaki aki ad. Meg lehet hálálni a segítséget, de elszálltunk nagyon. Olyan mintha valaki elkezdett volna anno licitálgatni egymásra, hogy kinek mennyit ér meg a gyermeke élete, egészsége. Mint a viccben, ahol áthívják vacsira egymást a szomszédok, indulnak a zsíros kenyértől, a végén libamájat esznek. Nem tudom ismeritek-e...Sajnos ma már nem vicc, hanem a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!