Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A szülésznőtökkel a szülésig...

A szülésznőtökkel a szülésig hányszor találkoztok? Alkalmanként mennyi pénzt kér?

Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 12:15
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Szülés után 20 ezret fogunk adni. Szent Imre kórház.

Nekünk a harmadik babánk, eddig mindig dokit fogadtunk, most csak szülésznőt, még így is kevesebbe jön ki mint a doki 6ezer/alkalom+szüléskor 50 ezer. De nemcsak a pénz miatt, nekem a szülésznő a fontos, aki védi a gátat és fogadja a babát.

2009. júl. 25. 18:52
 12/22 anonim ***** válasza:

Szerintem is a szülésznő a lényeg, a szülés alatt is többet tesz mint a doki, persze tudom, ha komplikáció van akkor csak a doki avatkozhat be. Szívem szerint én is csak szülésznőt fogadnék mostani eszemmel, de már le van beszélve a dokival. A következőnél meggondolom majd a dokit.

L. 37+3

2009. júl. 27. 23:12
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen,a szülésznőnél szülünk,de az utómunkálatokat mindig a szülész orvos végzi.nekem is a doki csak mondogatta,jön a fájás,meglett a baba,utána "megszültem"a méhlepényt,onnantól a doki tisztitott,varrt...nem az a baj,hogy dokit fogadunk,hanem hogy tul sokat kérnek,és a szülésznők ezáltal nincsenek elismerve.mert ha nem lennének,kapzsik,ugyan ugy megtudnánk hálálni 4 napon keresztül a váltóműszakos csecsemősökön keresztül a takaritónőkig mindenkit.az én szülésznőm 7 éve ügyeletes volt,mikor szültem.kifeléjövet a kórházból pont bentvolt,adtunk neki 5000 ft-ot!sirvafakadt,hogy ő még semmit nem kapott.
2009. júl. 28. 15:35
 14/22 anonim ***** válasza:

teljesen egyetértek az utolsó válaszolóval.

Nekem a sors hozta utamba a dokit akihez járok, ezért nem is hadakoztam, és első pillanattól a magánrendelésére "kellett" járnom (oda hívott vissza) alkalmanként 8000ft-ért. Amikor megkérdeztem, hogy elvállalja-e a szülést (hosszú vívódás után), kicsit reménykedtem, hogy pont szabin lesz:) de elmondta, hogy nem kötelező, de ő 80000Ft-ot kér a szülésért. A szülésznőt is megkérdeztem, ő 30000Ft-ot kér. Pedig ha nincs komplikáció fordítva érdemelnék az összegeket.

múlt héten a kórházba mentem nst-re, a dokim is benn volt, a szülésznő így szervezte, direkt, hogy megvizsgálhasson a doki. dehát sajnos nemfért bele ebbe az összességében bőven 100ezer feletti összegbe, hogy a doki kivárja az nst végét, ezért hazament. Nagyon rosszul esett.

szóval elgondolkodtató.

L. 37+5

2009. júl. 29. 08:49
 15/22 anonim ***** válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁ! Az ilyenre nem is tudok mit irni!szörnyű hálátlan dolog,amit az orvosok művelnek.tudunk e olyat mondani,hogy tisztelet a kivételnek?az én dokimnak nincs magánja,a korházba kér 5000ret.és ha pont vasárnap ügyeletes,akkorra hiv be,ugyan ugy pénzért.csunya dolog.
2009. júl. 29. 15:15
 16/22 A kérdező kommentje:

Egyetértek veletek. Nekem az tette fel az i-re a pontot, mikor a második szülésemkor a doki szülés közben megkérdezte, hogy hogy is hívnak. Azok után, hogy 9 hónapon át annyiszor találkoztunk, beszélgettünk és kb 70 ezret adtam neki ez idő alatt. az utómunkákat pedig az ügyeletes doki is el tudja végezni, nem hiszem, hogy azért mert nem fogadott dokim egy öltéssel többet vagy kevesebbet tenne. A szülésznőm pedig úgyis ott van velem, mellettem, nézi mit csinál a doki.

Csak fura, hogy pénzt kér a szülés előtt, de azt tudom, hogy nagyon-nagyon jó szülésznő.

20+2 km

2009. júl. 29. 15:18
 17/22 anonim ***** válasza:
Ebben is igazad van!De!Tudod mit mondott a dokim?27.hetes vok.2 hete kérdeztem rá,hogy fog zajlani a szülés.mármint én hivom,vagy aki majd ügyel.azt mondja,ja!akkor ha én ugy akarom,ott legyen,neki kell egy pecsétet tennem a kiskönyvbe,hogy a nap bármely percében elérhető legyen,ha én szülök.tehát ha nem kérdek rá,ő ott sincs,pedig eddig is lóvéért jártam.Ameglepetés:-Tudja anyuka,ha maga jön szülni,és én pont műtéten vagyok,nekem ott kell hagynom,keres 1 helyettes orvost,és jön hozzám.mondom tessék?ha én magát nem fogadom meg,de ügyeletes,és jön vki szülni,aki megfogadta,engem otthagy? igen!-volt a válasz!és ebbe az is szomorú,hogy én az elején mondtam,hogy hozzá akarok járni,akkor ő ezeket nem közölte.ha nem kérdezek rá,kidobtam egy csomó pénzt,és mégis ügyeleten szülök.
2009. júl. 29. 17:44
 18/22 anonim ***** válasza:

Na ja, naívak vagyunk. ne hidd, hogy ennyi pénzért ott ül veled végig...

nálunk bemész a kórházba, megvizsgál az ügyeletes, hogy valóban szülés lesz-e, és ő értesíti a fogadott dokit ha jönnie kell. de nem fogja elsietni, még elmegy a magánrendelni stb. egyébként meg alszik vagy teszi a dolgát, a szülésznő lesz velünk.

mellesleg mi vagyunk a hülyék, mert rászoktattuk a dokikat erre a magatartásra, és valahogy olyan természetes, hogy dokit "fogadunk".

Ha én még egyszer gyermekvállalásra adom a fejem, nem lesz fogadott dokim.

pedig amikor első alkalommal találkoztam vele, azt mondtam megfogtam az isten lábát annyira pozitív és szokatlanul emberséges magatartást tanúsított. És most is kedves, még a nevemet is tudja (úgy tűnik már ez is valami), de a szolgáltatásért nyújtott összeg nem arányos. Magamnak köszönhetem, perszem mást nem hibáztathatok.

L. 37+6

2009. júl. 30. 10:05
 19/22 anonim ***** válasza:
Valóban nem arányos, de azt még nem tudhatod,h kell-e majd a dokid vagy sem. Az én dokim végig ott volt a vajúdásom alatt is (úgy értem kb félóránként benézett a 12 óra alatt) és rajta kívül senkitől sem fogadtam volna akkor el, hogy császározni kell. Ráadásul a 12 óra alatt jópár szülésznőhöz is volt szerencsém, hát, ők sem voltak kellemesebbek az ügyeletes dokiknál...szóval én a negatív tapasztalat miatt újra dokit fogadok majd és nem szülésznőt.
2009. júl. 30. 10:16
 20/22 anonim ***** válasza:
10:05, 10:16! mindkettőtökkel egyetértek!!!igenis MI!rontottuk el az orvosokat.(nem általánositok)mindegyiket
2009. júl. 30. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!