A szülésznőtökkel a szülésig hányszor találkoztok? Alkalmanként mennyi pénzt kér?
Szülés után 20 ezret fogunk adni. Szent Imre kórház.
Nekünk a harmadik babánk, eddig mindig dokit fogadtunk, most csak szülésznőt, még így is kevesebbe jön ki mint a doki 6ezer/alkalom+szüléskor 50 ezer. De nemcsak a pénz miatt, nekem a szülésznő a fontos, aki védi a gátat és fogadja a babát.
Szerintem is a szülésznő a lényeg, a szülés alatt is többet tesz mint a doki, persze tudom, ha komplikáció van akkor csak a doki avatkozhat be. Szívem szerint én is csak szülésznőt fogadnék mostani eszemmel, de már le van beszélve a dokival. A következőnél meggondolom majd a dokit.
L. 37+3
teljesen egyetértek az utolsó válaszolóval.
Nekem a sors hozta utamba a dokit akihez járok, ezért nem is hadakoztam, és első pillanattól a magánrendelésére "kellett" járnom (oda hívott vissza) alkalmanként 8000ft-ért. Amikor megkérdeztem, hogy elvállalja-e a szülést (hosszú vívódás után), kicsit reménykedtem, hogy pont szabin lesz:) de elmondta, hogy nem kötelező, de ő 80000Ft-ot kér a szülésért. A szülésznőt is megkérdeztem, ő 30000Ft-ot kér. Pedig ha nincs komplikáció fordítva érdemelnék az összegeket.
múlt héten a kórházba mentem nst-re, a dokim is benn volt, a szülésznő így szervezte, direkt, hogy megvizsgálhasson a doki. dehát sajnos nemfért bele ebbe az összességében bőven 100ezer feletti összegbe, hogy a doki kivárja az nst végét, ezért hazament. Nagyon rosszul esett.
szóval elgondolkodtató.
L. 37+5
Egyetértek veletek. Nekem az tette fel az i-re a pontot, mikor a második szülésemkor a doki szülés közben megkérdezte, hogy hogy is hívnak. Azok után, hogy 9 hónapon át annyiszor találkoztunk, beszélgettünk és kb 70 ezret adtam neki ez idő alatt. az utómunkákat pedig az ügyeletes doki is el tudja végezni, nem hiszem, hogy azért mert nem fogadott dokim egy öltéssel többet vagy kevesebbet tenne. A szülésznőm pedig úgyis ott van velem, mellettem, nézi mit csinál a doki.
Csak fura, hogy pénzt kér a szülés előtt, de azt tudom, hogy nagyon-nagyon jó szülésznő.
20+2 km
Na ja, naívak vagyunk. ne hidd, hogy ennyi pénzért ott ül veled végig...
nálunk bemész a kórházba, megvizsgál az ügyeletes, hogy valóban szülés lesz-e, és ő értesíti a fogadott dokit ha jönnie kell. de nem fogja elsietni, még elmegy a magánrendelni stb. egyébként meg alszik vagy teszi a dolgát, a szülésznő lesz velünk.
mellesleg mi vagyunk a hülyék, mert rászoktattuk a dokikat erre a magatartásra, és valahogy olyan természetes, hogy dokit "fogadunk".
Ha én még egyszer gyermekvállalásra adom a fejem, nem lesz fogadott dokim.
pedig amikor első alkalommal találkoztam vele, azt mondtam megfogtam az isten lábát annyira pozitív és szokatlanul emberséges magatartást tanúsított. És most is kedves, még a nevemet is tudja (úgy tűnik már ez is valami), de a szolgáltatásért nyújtott összeg nem arányos. Magamnak köszönhetem, perszem mást nem hibáztathatok.
L. 37+6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!