Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ket nap mulva 39 hetes leszek....

Ket nap mulva 39 hetes leszek. Nagyon izgulok a szules miatt. Hogy kuzditek le ezt az erzest?

Figyelt kérdés

Eddig alig vartam, h szulessen meg a kisbabank, most meg tartok a szulestol.

Nektek vannak hasonlo gondolataitok? ha igen, hogy kuzdottetek le?

Koszonom elore a valaszokat,

egy izgulo 39 hetes kismama

2009. júl. 24. 11:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyugi, ne izgulj! Én nem vagyok kismama, de szívesen lennék a helyedben! Mi is szeretnénk már bébit, de még nem akar összejönni. Szerintem ez teljesen természetes, hogy izgulsz, hiszen azt szeretnéd, hogy minden rendben menjen. Ne izgulj, csak nyugi! Gondolj arra, hogy már nemsokára a kezedben tarthatod a kis picurkát! Addig is kitartást és könnyű szülést kívánok neked! És sok boldogságot és egészséget a picihez!
2009. júl. 24. 11:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Sehogy nem sikerül leküzdeni.Nekem idáig császárt mondtak,de a napokban befordult a babám.Idáig a császártól rettegtem,most a sima szüléstől félek...de ez még mindig szerencsésebb szerintem,szóval most némileg lenyugodtam.

Másról már hetek óta nem tudok beszélni...Mindenki azt mondja,hogy ne izguljak,minden fájdalom elmúlik...nem is biztos,hogy a fájdalomtól félek...inkább az ismeretlentől.

38+5 h

2009. júl. 24. 11:57
 3/4 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Igen, en is probalom nyugtatni magam, h egyaltalan jo , hogy van baba, (a yavaly volt egy missed ab-om), meg alig vartam, h meglegyen, s most , ha tudnam szinte kibujnek az egesz alol.

2009. júl. 24. 12:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Sehogyan. :( Én nagyon beparáztam, mikor elfolyt a magzatvizem, szó szerint reszkettem a félelemtől, meg attól, hogy mi vár rám... De aztán minden ment szépen a maga útján s van egy gyönyörű éppen ma 11 hónapos kisfiam. Sok sikert s könnyű szülést!
2009. júl. 24. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!