Tényleg létezik olyan, hogy valaki csak szülésnév veszi észre, hogy terhes?
Figyelt kérdés
Sok ilyenről hallottam már, de nem hiszem el, hogyan nem lehet észrevenni!
PL. mondjuk a magzatmozgást hogy nem lehet észrevenni?
2012. aug. 21. 20:55
11/18 anonim válasza:
kb 3 hete szült a barátnőm egyik rokona, pont így, mi sem tudjuk elhinni, hogy nem tudta, nem érezte, ok, soha nem volt egy vékonyság, de akkor is felfoghatatlan, hogy a mozgást nem érezte. Reggel fájt a hasa, kórházba vitték, és szült egy egészséges gyereket. Mi beszélgettünk a barátnőmmel, és szerintünk tudta ő a lelke mélyén, de nem akart róla tudomást venni, nem tudatosult benne. Depresszós volt ő is, de akkor is felfoghatatlan. DE van ilyen.Ez ugyan olyan mint pl: 18 évesek voltunk, mikor osztálytársamnak írt a vidéken élő rokona, hogy a barátja a köldökére élvezett, és lehet e terhes, segítsen neki, mert nagyon fél, én is olvastam a levelet, hihetelen volt, és akkor volt a csaj 17 éves. Na nekem ez ugyanaz a kategória, egyszerűen tudatlanság az oka szerintem, vagy nem tudom.
12/18 anonim válasza:
Én is ismerek ilyet, 17 évesen szülte a kislányát, én aznap amikor szült még találkoztam vele, ott kocogott az utcánkban, senki nem mondta volna meg hogy terhes, szinte nem is hízott vagy ha igen, akkor is kicsit és pocakja egyeltalán nem volt. Orvosnál is jártak, és az orvos azt mondta nem terhes, így vártak egy kicsit, nem tudom milyen okokból, aztán hasmenéssel vitték kórházba, mikor hazajött már ott volt a kislány a kezében.
13/18 anonim válasza:
ez a sok" ismerősöm így ismerősöm úgy szült"mennyi sok hazugság atya ég, mi ez itt? valami: ki hazudik nagyobbat vetélkedő??
14/18 A kérdező kommentje:
Utolsó bocs, nem ez volt a kérdés! Menj kötekedni máshová!
2012. aug. 21. 22:47
15/18 anonim válasza:
Nekem is hihetetlen de biztosan van ilyen!! A TLC adón minden este van egy olyan műsor hogy Nem Tudtam Hogy Terhes Vagyok! Nem hinném h ennyi történet ki van találva! És bizony ezek a nők akiket mutatnak a 95%-uk nem hízott semmit volt aki még fogyott is!! Nekem tetszenek ezek a történetek mindig megnézem őket! :)
16/18 anonim válasza:
26 hetes vagyok, a 2. babánkat várom. Ha másból nem is, a magzatmozgásból mindenképpen észre lehet venni... Van, amikor órákon keresztül bukfencezik, rugdos... Ezt nem lehet nem észrevenni, vagy mondjuk bélmozgásnak gondolni... És ha nem is nő hatalmas pocak, valamennyinek azért kell, hogy elférjen a kicsi... Én nem tudom elhinni, hogy egy felnőtt nő 9 hónapon keresztül ne vegye észre, hogy babát vár...
17/18 anonim válasza:
Bár én személyszerint nem ismerek ilyet, de simán el tudom képzelni, mert a hugom olyan lusta volt már anya pocakjában is, hogy azt hitték már nem él, persze minden rendben volt, de alig mozdult meg, még anya se igazán érezte, hát azóta is ilyen lusta maradt:D Szóval szerintem simán lehetséges, hogy valaki nem veszi észre a magzatmozgásokat, főleg ha ilyen lusta a pocaklakó:)
18/18 anonim válasza:
Nagymamám munkatársa nagyon nagy darab nő. De tényleg hatalmas. Ő 8 hónapos terhes volt, amikor kiderült, hogy babát vár.:) Neki egészséges kislánya született és már volt egy lánya. Neki is havonta megvolt a menstruációja. Valamilyen betegsége van, amire erős gyógyszer is szedett, úgyhogy nagyon féltek, hogy egészséges lesz-e a baba. Neki párja sem volt, csak egy "futókalandból" fogant a baba.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!