Tényleg létezik olyan, hogy valaki csak szülésnév veszi észre, hogy terhes?
Figyelt kérdés
Sok ilyenről hallottam már, de nem hiszem el, hogyan nem lehet észrevenni!
PL. mondjuk a magzatmozgást hogy nem lehet észrevenni?
2012. aug. 21. 20:55
1/18 anonim válasza:
ez butaság!
a has is nő, lehet nem olyan hatalmasra, de nő.
a baba is mozog, azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, nem észre venni!!
2/18 anonim válasza:
Tényleg van ilyen, én személyesen is ismerek egy nőt. Azt hitte meghízott, meg depressziós, és annak tulajdonította a tüneteket. Végig volt vérzése, ezért az sem tűnt fel neki. Szülésnél pedig fájt a hasa, azt hitte vécéznie kell, és megszületett a kisfia a mellékhelyiségben. Számomra is hihetetlen, de van ilyen.
4/18 anonim válasza:
Ha nem mozdult volna meg a babám a 19. héten, Én sem tudtam volna róla. Nem híztam nem voltak tünetek. Lehet hülyézni.
5/18 anonim válasza:
4-es:de te legalább észrevetted!
6/18 anonim válasza:
Szerencsére, még így is ledöbbentem, hát még ha ezt sem vettem volna észre!:(
7/18 anonim válasza:
Én is személyesen ismerek ilyet.7hónaposan szülte meg a kislányt.
8/18 A kérdező kommentje:
Utolsó mi lett a babával, egészséges?
Köszönöm a válaszokat, nekem két gyerekem van, de egyszerűen nem bírom felfogni, hogy a rugdosást nem lehet érezni. Nekem midkettő kirugdosta a bordáimat! :D
2012. aug. 21. 21:34
9/18 anonim válasza:
Sztem debilnek kell lenni ahhoz, h ezt vki ne vegye észre. Főleg ha már előtte szült az illető. Az utolsó két hónapban úgy rúgdosott a kislányom, h kívülről lehetett látni, ahogy hullámzik a hasam. Azt azért nem tévesztheti össze az ember a bélmozgásokkal. A fájásaim köszönő viszonyban nem voltak azzal, mint amikor wc-re kell mennem. Aztán ott van még a menzesz kimaradása, a mell feszülése, előtej stb... vmi nagyon nem stimmel annál, aki ezeket a eleket nem veszi észre.
10/18 anonim válasza:
Én is ismerek ilyet,bizony azt hitte a bolondja hogy puffad vagyis nagyon puffad közeben csak hallkan megjegyzem hogy előtt 3 gyereket már szült és mindenki ledöbbent mikor bement a háziorvoshoz ahonnan bizony vitték szülni:))))a nő nem veti meg a piát lehet nem akarta elhinni hogy terhes vagy azt hitte ha nem foglalkozik vele akkor elillan:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!