Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg létezik olyan, hogy...

Tényleg létezik olyan, hogy valaki csak szülésnév veszi észre, hogy terhes?

Figyelt kérdés

Sok ilyenről hallottam már, de nem hiszem el, hogyan nem lehet észrevenni!

PL. mondjuk a magzatmozgást hogy nem lehet észrevenni?

2012. aug. 21. 20:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

ez butaság!

a has is nő, lehet nem olyan hatalmasra, de nő.

a baba is mozog, azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, nem észre venni!!

2012. aug. 21. 20:57
 2/18 anonim ***** válasza:
27%
Tényleg van ilyen, én személyesen is ismerek egy nőt. Azt hitte meghízott, meg depressziós, és annak tulajdonította a tüneteket. Végig volt vérzése, ezért az sem tűnt fel neki. Szülésnél pedig fájt a hasa, azt hitte vécéznie kell, és megszületett a kisfia a mellékhelyiségben. Számomra is hihetetlen, de van ilyen.
2012. aug. 21. 20:59
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez totál hihetetlen.
2012. aug. 21. 21:01
 4/18 anonim válasza:
45%
Ha nem mozdult volna meg a babám a 19. héten, Én sem tudtam volna róla. Nem híztam nem voltak tünetek. Lehet hülyézni.
2012. aug. 21. 21:04
 5/18 anonim ***** válasza:
73%
4-es:de te legalább észrevetted!
2012. aug. 21. 21:08
 6/18 anonim válasza:
Szerencsére, még így is ledöbbentem, hát még ha ezt sem vettem volna észre!:(
2012. aug. 21. 21:20
 7/18 anonim ***** válasza:
75%
Én is személyesen ismerek ilyet.7hónaposan szülte meg a kislányt.
2012. aug. 21. 21:23
 8/18 A kérdező kommentje:

Utolsó mi lett a babával, egészséges?

Köszönöm a válaszokat, nekem két gyerekem van, de egyszerűen nem bírom felfogni, hogy a rugdosást nem lehet érezni. Nekem midkettő kirugdosta a bordáimat! :D

2012. aug. 21. 21:34
 9/18 anonim ***** válasza:
62%
Sztem debilnek kell lenni ahhoz, h ezt vki ne vegye észre. Főleg ha már előtte szült az illető. Az utolsó két hónapban úgy rúgdosott a kislányom, h kívülről lehetett látni, ahogy hullámzik a hasam. Azt azért nem tévesztheti össze az ember a bélmozgásokkal. A fájásaim köszönő viszonyban nem voltak azzal, mint amikor wc-re kell mennem. Aztán ott van még a menzesz kimaradása, a mell feszülése, előtej stb... vmi nagyon nem stimmel annál, aki ezeket a eleket nem veszi észre.
2012. aug. 21. 21:42
 10/18 anonim ***** válasza:
75%
Én is ismerek ilyet,bizony azt hitte a bolondja hogy puffad vagyis nagyon puffad közeben csak hallkan megjegyzem hogy előtt 3 gyereket már szült és mindenki ledöbbent mikor bement a háziorvoshoz ahonnan bizony vitték szülni:))))a nő nem veti meg a piát lehet nem akarta elhinni hogy terhes vagy azt hitte ha nem foglalkozik vele akkor elillan:))
2012. aug. 21. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!