Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7hetes vizsgálaton mit csinálnak?

7hetes vizsgálaton mit csinálnak?

Figyelt kérdés
7hetes vizsgálaton uh végeznek vagy hüvelyit?

2012. aug. 21. 10:41
 1/7 anonim ***** válasza:
7 hetes vizsgálaton? Most mész először dokihoz vagy hogy érted?Ha most mész először akkor megvizsgál és hüvelyi uh.-ot csinál.Meg rákszűrésre vesz kenetet ha mostanában nem voltál.
2012. aug. 21. 10:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Hüvely UH lesz

12 hetesen kézi vizsgálat +Hüvely UH

2012. aug. 21. 10:50
 3/7 anonim ***** válasza:

1.vagyok

A 12.heti nekem is hüvelyi volt de nem volt kézi vizsgálat csak uh.Szerintem ez mindenhol másképp van,olvastam már itt hogy volt olyan akinek a 12.heti már hasi volt.

2012. aug. 21. 10:53
 4/7 anonim ***** válasza:
a 12. heti nekem hasi volt. a dokim azt mondta ez függ a hasfal vastagságától. ha nem látszódott volna jól a kis pöttöm, akkor hüvelyivel nézte volna meg. 7 hetesen még hüvelyi uh-d lesz.
2012. aug. 21. 10:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen most megyek először dokihoz. Barátnőmnek ilyenkor már hasit csinált és nem hüvelyit. Ezek után ez mindenkinél változik?
2012. aug. 21. 10:58
 6/7 anonim ***** válasza:

1.vagyok

Nekem a 12.hetit azt a kórházban csinálták ott csak hüvelyit csinálnak.Esetleg a védőnődnél majd rá tudsz kérdezni,ha most mész először akkor a doki ad majd egy papírt amivel a védőnőhöz kell menni.Ő megcsinálja a kiskönyvedet,és elmond mindent(elvileg).Itt ez a táblázat itt megtudod nézni milyen vizsgálatok lesznek:

[link]

2012. aug. 21. 11:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem már a legelső vizsgálat, amin 4 hetes pár naposan voltam is hasi ultrahang volt, és a többi is(kb 2 hetente nézték, mert többszöri barnázásaim voltak)

Soha nem nézte hüvelyi ultrahanggal és mindig minden tökéletesen látszott hasin is.

2012. aug. 21. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!