Mit csinálnak egy genetikai vizsgálaton I. sz. Női Klinikán? Magzatvízmintát vesznek?
Figyelt kérdés
Az AFP rossz értéke miatt (0,6) elküldtek a fent említett vizsgálatra, de nem kérdeztem meg mit takar. Az integráltesztem 1:5200-hoz, az UH teljesen jó, mégis mennem kell, nem értem.2009. dec. 15. 11:58
1/1 anonim válasza:
szi.valószinű hogy megcsinálják amagzatvízvizsgálaot de ez nam biztos ,elöbb egy genetikus fog veled eleszélgetni éső fogja eldönteni hogy szükséges-e a vizsgálat.nekem is kellet mennem de nekm zalaegerszegre de nekem nem csak alacsony volt hanem a 18-as triszómám is pozitiv ugyhogy nekem megcsinálták a magzatvizvizsgálatot.ma jött meg az eredmény és minden rendben van és azt is megtudtam hogy fiam lessz.ja amugy nekem 0.3-as volt a mom értékem.ne aggódj biztos minden rendbe lessz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!