Meddig tarthatnak az 5 perces fajasok?
Figyelt kérdés
Tegnap delutan 5 ora ota 5 percezek. 1, masfel oran keresztul, aztan ujra 10 perc, es kezdodik az egesz elolrol. A fajasok eleg erosek, sot erosodnek, ha lehet ennel erosebb valami, de nem surusodnek.
Azota mar jott belolem barna ver, piros ver. Fog ez surusodni? Az elso gyerekem megszuletett 6 ora alatt az elso fajastol, ez most valami katasztrofa.
2012. aug. 21. 09:31
11/31 anonim válasza:
Mondjuk az igaz hogy nekem a tágulásos vérzés inkább barnás vér volt, nem friss. Beszélj gyorsan inkább a szülésznővel hogy mit csinálj.
13/31 anonim válasza:
barnás,rószaszínes az tágulásos,valszeg nyákdugó. piros vér viszont veszélyes! ezt tudnod kéne! ha meg tudtad h drága a kórház,tettél volna félre rá.
14/31 anonim válasza:
de ez nem problémamentes! nagy az isten állatkertje! remélem a babának semmi baja sem lesz a hülyeséged miatt
15/31 anonim válasza:
Szia! Szerintem már tegnap be kellett volna menned a kórházba 5 perces fájásokkal. Nekem 15 napja éjjel kezdődött 8 percesekkel, és lett belőlük 5 perces, végül 2-3 perces. Biztos már a kórházban vagy. Könnyű szülést.
16/31 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Én már a kórházban voltam, amikor vérezni kezdtem, inkább nekem is piros volt, az utolsó órákban ez már szerintem normális.
17/31 anonim válasza:
Könnyű, nyugodt szülést kívánok Neked, legyen gyors és egyszerű minden!
18/31 A kérdező kommentje:
Volt itt a szuleszno. Nyilok rendesen, minden rendben.
Tusolnom kell, es jon vissza 2 ora mulva.
2012. aug. 21. 10:26
19/31 anonim válasza:
sok eszed van,és a szülésznőnek is gratula.
20/31 anonim válasza:
Akkor sok erőt a szüléshez és sok boldogságot a babához. Majd írd meg, hogy mi volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!