Ezek már fájások lennének?
Az utolso vizsgalaton elegge lent volt mar a baba feje? Befordult?
Ha igen, akkor setalhatsz, az rendszeresiti a fajasokat.
Amig nincs rendszeres, legalabb 10 perc suru fajasod, addig inkabb dekkold ki otthon, vagy amig nem megyel nagyobb mennyisegu viz, mert akkor tul sokat kell a korhazban varnod.
En is igy ossze vissza gorcsolok, ugyhogy remelem rendszerezodik gyorsan.
39+4
Kivanok neked gyors szulest!
Ha a feje nincs befordulva, akkor a magzatviz kimoshatja a koldokzsinort. De igy, hogy neked be van fordulva, nyugodtan setalj, az rendszeresiti a fajast es ha tenyleg magzatviz volt, ami kifolyt eloszor, akkor jonni fog nagyobb adag es akkor indulhattok a korhazba..
Drukkolok neked nagyon!!!
Tudod ez az eleje, amikor meg ossze-vissza vagy ritkabban jon a fajas eleg hosszu idoszak is lehet es habar itt mindenki azonnal a korhazba zavar, jobb erzes otthon kivarni az elejet, mint a korhazban, idegenek kozott.
Legalabbis nekem ez a velemenyem.
En is kulfoldon vagyok! :-)
Probalj meg tusolni! Esetleg a zuhanyrozsag a cicidre is iranyithatod, az ingerli a mellbimbot, az is erositheti a fajast, es ha teves riasztas, akkor meg a meleg viztol ugyis elmulik.
Az igazi fajast a joslotol az kulonbozteti meg meg, hogy ha mozogsz, helyet valtoztatsz, akkor a joslo elmulik, az igazi felerosodik.
Nekem meg van 1 oram mielott fel kellene kelnem, megprobalok picit visszaaludni.
Irj, hogy mi lett a zuhanyzas eredmenye!
(Mivel nekem is faj a hasam, lehet 5 perc mulva valaszolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!