Nektek mennyire jött be a fogamzásnaptár jóslata?
Figyelt kérdés
nekem lányt ígér, még nem tudjuk, hogy ki lakik a pocakomban, csak kíváncsi vagyok kinél hogy jön be! :)2012. aug. 20. 13:47
1/9 anonim válasza:
Szia.
Nekem is lányt írt és az is lesz!33 hkm.
2/9 anonim válasza:
nekem is lányt ígért,és lányt is mondtak, 4D is azt mondta ez biztos kislány :) pedig akkor csak 18 hetes voltam.
26 hkm
4/9 anonim válasza:
Nekem lányt írt és lány is lett! :-)
6/9 A kérdező kommentje:
de ha beírod a keresőbe, hogy fogamzásnaptár, akkor rengeteget kidob :)
2012. aug. 20. 17:14
7/9 anonim válasza:
A 3-ból kettőt talált el,de szerintem írhatom,hogy a 4-3-at... bár uh még nem erősítette meg :-)
8/9 anonim válasza:
Nekem bejött, fiút mutat, és fiú is lesz:)
9/9 anonim válasza:
szia! nekem kisfiút írt és 18. héten a 4 D-n is fiút mondtak. Látni a kukiját, szóval nekünk is bejött! :)) Utána érdeklődtem az ismerős körömben és még másik 3 kismamának bejött. :D Van benne valami :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!