Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Cigány asszony jóslata?

Cigány asszony jóslata?

Figyelt kérdés
most reggel mikor elvittem a kisfiamat az óvodába és jöttem haza akkor találkoztam egy cigány asszonnyal és beszélgettünk egy kicsit kérdezte hogy hány gyermekem van én mondtam hogy kettő és fél mert a harmadik a hasamba van de azt még nem tudom hogy mi lesz mert még nem mutatta meg magát és utána mondta hogy biztost kislány lesz mert szégyenlős és nagy a fenekem ti hisztek az ilyen jóslatokban. köszönöm a válaszokat egy 19km és két gyermek édes anya!!
2010. nov. 18. 08:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, nem hiszek :) Nekem is jósolt már cigány asszony, mondhatom,semmi sem jött be belőle :) Egyébként az enyém sem mutatta meg magát uh-n egyszer sem, pocim is kicsi volt végig, a fenekem nekem is nőies, mégis fiam született...
2010. nov. 18. 08:32
 2/7 anonim ***** válasza:
16%
Jó magas vagy bakker :D
2010. nov. 18. 08:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Ugyan már!

Nekem is jósolt már egyszer! Nem én kértem, ugyanígy az utcán elkezdte mondani. Hát konkrétan még egy tizede sem jött be annak, amit összehordott! Adtam neki egy százast és mentem tovább!

2010. nov. 18. 08:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Uhh, nekem is jósoltak mindenfélét, a hányásból, a savanyú utálatából, a pocak formájából, a szemem színéből, sőt még az előttem átment kóbor macska bajszának az állásából is.... Mind kislányt mondott. Egyiket se vettem komolyan.

Fiam lesz. :)

2010. nov. 18. 08:59
 5/7 anonim ***** válasza:
10 éve történt, buszmegállóba álltam épp és odajött egy cigányasszony, azt mondta fiam lesz, gondoltam jól van mondd csak uh-on látták, hogy lány. Eltelt pár hónap és jött a szülés napja, a gyerekszoba rózsaszínes, csajos, a kisruhák szintén lányosak voltak. Szülés után hallottam mikor diktálja a doki az adatokat, óra ,perc majd rám tették a gyermekemet, nem láttam semmit csak a kis arcát, kérdezték a nevét, mondtam nekik, hogy Norbert, azt mondták lehetetlen mert kislány:)))))))))))
2010. nov. 18. 11:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Bocs elírtam ,nem azt mondtam, hogy Norbert hanem ,hogy Nikolett, :)) a lényeg NOrbink lett.
2010. nov. 18. 11:26
 7/7 anonim ***** válasza:
hozzám is egyszer oda jött én se kértem mondtam hogy szeret engem egy fiu és ismerem és rám gondol folyamatosan de én nem veszem észre azóta vele vagyok 2 éve :)
2011. szept. 7. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!