Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen furcsa dolgokat kívánta...

Milyen furcsa dolgokat kívántatok meg terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Nem vagyok terhes, csak kíváncsiskodom. :)
2012. aug. 20. 11:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Én a gumicukor-paradicsomlé párosra kattantam rá. Kb. 4-5 napig tartott. Azóta nem volt ilyen :)
2012. aug. 20. 13:52
 12/25 anonim ***** válasza:
Én a banánt ettem dögivel az elején,pedig előtte meg nem ettem volna!Utána jött szalonna...Azt se ettem meg előtte!Most meg a sláger a pástétomos,tejfeles kenyér...33 hkm
2012. aug. 20. 13:57
 13/25 anonim ***** válasza:
Én ugyan még csak a terhességem legelején járok, de megőrölök a befőttes uborkáért, aminek édes íze van, de csípős... párom nagymamája készíti, és eddig nem tudom, hány üveggel toltam magamba :DDD Most meg vanilia fagyit ennék, közben meg utálom a vaniliát...XD
2012. aug. 20. 13:58
 14/25 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Furcsa olvasni, hogy olyan ételeket kíván meg terhesség alatt az ember, amit terhesség előtt nem evett meg. Én pl. nem tudom elképzelni, hogy valaha is meg fogom enni a gombát, májat vagy a tököt...De most már nem vagyok ebben olyan biztos. :D

Jöhetnek még válaszok. :)

2012. aug. 20. 14:20
 15/25 anonim ***** válasza:
Én is sokszor ettem éjjel :-))) meg is lett az eredménye, de nem számít. az első hetekben szinte minden nap tükörtojás vagy sonkás tojás volt a reggelim paradicsomos babkonzervvel :-) előtte se, azóta se szeretem, de akkoriban győztük venni a konzerveket, meg pláne a tojást :-) volt, hogy a vacsorám is ez volt. és érdekes, hogy erre már akkor rákattantan, mikor még nem is tudtam, hogy terhes vagyok, pedig a nemvárt előtt egy nappal már tudtam. szóval kábé alighogy beágyazódott, már kívánós is lettem :-)
2012. aug. 20. 14:29
 16/25 anonim ***** válasza:
cserkészkolbász mézzel és zacskós paradicsomlevessel...
2012. aug. 20. 16:02
 17/25 anonim ***** válasza:

terhesség elején a pepsi cola

végén a dinnye,napi 4-5kg-ot simán ettem

na és a hókristályért is megvoltam veszve

2012. aug. 20. 16:13
 18/25 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült összeraknom egy bizarr salátát: kígyóuborka, csemege uborka, ementáli sajt és alma, az összeset rettenetesen vékonyra szeletelve. Megettem belőle egy jó nagy adagot, ez volt a vacsorám. Éjjeli háromkor arra keltem, hogy iszonyatosan görcsöl a hasam, tiszára megijedtem, hogy a pöttömmel van a baj, pedig csak a wc-re kellett szaladnom. Hát nem volt kellemes az a fél óra, amit ott töltöttem, azóta rá se birok nézni az uborkára... :)
2012. aug. 20. 16:28
 19/25 anonim ***** válasza:
kovászos uborka, paradicsom, majonéz, tejföl, hagyma és ennek a tetejére sajtos csipsz :D ezt egyszerre bedörgöltem, ez esett jól, aztán az éjjelt a wc-n töltöttem, olyan hasmenést kaptam :D azóta nem eszem egybe őket csak külön pár óra elteltével :D
2012. aug. 20. 17:05
 20/25 anonim ***** válasza:
Húsleves kocka forró vízben feloldva. Napi egy liter simán, folyton kívánom..
2012. aug. 20. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!